ChcÃpám z tvejch komentářů si tady hrajeÅ¡ na drsňáka a máš 16 let chodÃÅ¡ na gympl a když dobÄ›hl pÅ™i NC táta do pokoje tak si utÃkal uÄit se máťu, ale tady jseÅ¡ drsnej zabiják a dostali jste na gs cupu 16-4 a perseus mi sám Å™ekl že jste mÄ›li zapnu jak ty tak tomášoff a plakali jste jak malý kluci. RadÅ¡i se běž ostÅ™Ãhat a dÄ›lej ze sebou nÄ›co.
#2 Negramotná lopato, už jsi dodÄ›lala výuÄnà obor? MyslÃÅ¡ ten turnaj, který jsme vyhráli a ty jsi tam dostal ban za cheating? Lol. Jestli nebudou mÃt kouzla, tak hunt.
Nikdy jsem nedÄ›lal "výuÄák" tak tady netÅ™ep blbosti a i ten výuÄák ti dá vÃc než nÄ›jakej gympl se kterým (pokud nevystudujeÅ¡ kvalitnà vÅ¡) to dotáhneÅ¡ maximálnÄ› na kasu v tescu ty troubo usmrkanej. A pokud budeÅ¡ studovat do 30 let tak jsi trouba a tenhle "humor" co jsi sem dal s tÃm videem pÃÄovina fakt maximálnÄ› pro gympláky nebo žáky pomocných Å¡kol, mÄ›j se. Show Dendy Krause ty $%!*#&.
Dostal jsem ban, ale zahrál jsem si za ten půl rok s nejlepÅ¡Ãm hráÄema v CZ/SK co ty si můžeÅ¡ nechat jenom zdát. Ty jsi byl vždycky pro vÅ¡echny jen uplakanej rozmazlenej trapáÄek co má ego až do nebes a myslà si, že pokud chodà na gympl že je nÄ›co extra a v životÄ› bude zkurvenÄ› úspěšnej pÅ™itom jseÅ¡ obyÄejnej ňouma co fetuje csko. Konec tady, nikdy jsi mi nevadil ale co Ätu ty tvoje komentáře tak si hrajeÅ¡ na nÄ›jakou "star" a jseÅ¡ hovno.
#5 takze kazdej kdo ma vyucak je u tebe lopata?? asi by jsi mel volit lepsi slova chytroline jelikoz ty lopaty toho umej vic jak ty ale az vylezes ze skolicky tak ti zivot neco ukaze