Čaute, mám už dlhšie problém z týmto
bÄas sa stane že mi nejde dobre net, som na wifi..., tak si konfigurujem nastavenia wifi, je to len také tlaÄÃtko ktoré zafajknem a dám okej, je to vo windows xp len, alebo sa odpojÃm a pripojÃm,...potom zapnem steam, a nabehnú mi najprv problémi že troubleshooting, offline mode, a takéto proste že to nejde pripojiÅ¥, obÄas sa ale aj sám updatuje, no on sa ani neupdatuje, len to tak ukáže
ale toby bolo eÅ¡te v pohode pretože to robà stále ako restartnem pc alebo ho vypnem eÅ¡te ako mám zapnutý steam tak potom po každom to spravÃ, no a to by ani nevadilo, lenže ako už ten steam zapnem, asi na 3-tà krát tak sa mi vráti vÅ¡etko do defaultných nastavenà : friends, launch options, dokonca niekedy mi to zmaže naposledy hranú hru zo steamu proste mi ju neukáže v nainÅ¡talovaných
to spravà len niekedy, a niekedy ako aj toto spravÃm že odpojÃm a pripojÃm z wifi to nespravÃ, niekto help?
už fakt ma to sere že stále potom musÃm si to nastavovaÅ¥ , pomohlo by keby si dám normálne kábel, akože do wifi jebnem kábel a dám do pc a nemusÃm nijak z wifi pripojenÃm v poÄÃtaÄi manipulovaÅ¥?
na nete som niÄ nenaÅ¡iel...spravilo mi to už asi 5x za rok no to je jedno proste zakaždým ked takto manipulujem to spravà , ked mám zapnutý steam a spravÃm to, tak to ide v pohode , a ked ho vypnem a aj ked nemanipulujem nijak z wifi tak to potom ide v pohode ale ako nieÄo spravÃm ked nemám zapnutý steam, a potom ho zapnem tak tomu proste zaÄne jebaÅ¥ už fakt som v koncoch...kto helpne, fakt že dá nato logické vysvetlenie proste aby to už nerobilo, kúpim mu vip za 3 €diki zatial...pÃÅ¡te sem alebo aj do PM-ky ked to bude na dlhÅ¡ie, lebo ja fakt nechápem akú to má súvislosÅ¥ že ked sa odpojÃm apripojÃm z wifitak mi to hodà steam do def. set.