Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Fórum ›
Pomoc pri výbere mobilu Ahojte.
Chcel by som vás poprosiÅ¥ o pomoc pri výbere telefónu ku paušálu. Mám na výber zopár kúskov a bol by som rád, ak by ste mi poradili, že ktorý z nich je ten najlepÅ¡Ã a oplatà sa ho kúpiÅ¥. Teraz má jeden z nemenovaných poskytovateľ akciu, kde ku jednému telefónu dostanem ÄalÅ¡Ã "zadarmo" (1€ mesaÄne + jednorazový poplatok 19-29€).
Tu sú tie mobily :
1.
LG G2 MINI (bojÃm sa LG mobilných telefónov, lebo sa hovorÃ, že málo vydržia, ale zatiaľ jednoznaÄne vyhráva)
2.
Alcatel One Touch Idol S (neverÃm veľmi znaÄke, ale budem rád, ak by mal niekto s týmto mobilom skúsenosti)
3.
Sony Xperia E3
4.
Samsung Galaxy Ace 4
5.
LG F60
6.
LG L70
7.
Huawei Y550
+ zopár slabÅ¡Ãch kúskov ako NOKIA LUMIA 630,HTC DESIRE 310,SAMSUNG GALAXY FAME, SONY XPERIA E1, NOKIA LUMIA 530 a ÄÃm Äalej, tým horÅ¡ie...
)
Tu máte screen, na ktorom sú všetky mobily...
http://ctrlv.cz/shots/2014/12/16/nvnc.png
Ktoré 2 mobily by ste si vybrali vy?
Autor: DAVEONE | Počet zhlédnutí: 384 Založeno: 16.12.2014 16:10
#2 | Zlej 16.12.2014 , 16:26 #1 pravda taky mam lumii s WP a nic jineho bych uz nechtel
#4 | Ryuuu 16.12.2014 , 19:13 Apple2stronk
#5 | kiso 16.12.2014 , 19:36 Zober radsej samsung s5 velmi som vahal prejst z iphonu 5 na androind ale neni to az tak strasne a nesekol mi zatial
#6 | ENGI 16.12.2014 , 20:06 LG L70 mám nie som rád že ho mam keby že sa dá dakoj predam
Neber ho neradÃm keÄ už LG L tak L90
#7 | hev1- 16.12.2014 , 20:09 mam LG G2 mini take na tu akciu
a dost dobry mobil na tu cenu podla mna este ani raz nesekel uz aj hodne krat spadel a je vpoho
ber ho 100%
#8 | ROBOKOP_ 16.12.2014 , 20:16 LG G2 MINI a LUMIA 630
#9 | p1Nto 16.12.2014 , 20:17 Som vlastnÃkom telefón LG G2. Bude to nieÄo cez rok, Äo tento telefón použÃvam denne a zatiaľ sa mi nestalo nieÄo také, že by som sa na tento telefón mohol sÅ¥ažovaÅ¥. Jednou veľkou výhodou tohto telefónu je jeho batéria. Ak telefón budeÅ¡ využÃvaÅ¥ na telefonovanie, smsky, prÃpadne wifi ak nieÄo potrebujeÅ¡ súrne na internet nájsÅ¥ apod., tak tá batéria vydržà približne 1 a pol týždňa. Akonáhle sa chceÅ¡ na ňom každý deň hraÅ¥ nejakú hru, nonstop byÅ¥ na wifi , tak za tých 6 dnà sa ti vybije. Fotoaparát je skvelý sa mi zdá, že 13.8 je. QuickRemote zabudovaná aplikácia (pre tých, ktorý nepoznajú, vieÅ¡ ovládaÅ¥ s telefónom televÃzor, projektory, a iné.), a sú tam nahodené vÅ¡etky znaÄky, cez samsung po neviem Äo. Niekomu to prÃde možno zbytoÄné ale ak ste v bare a majú pustenú hudbu cez telku a vadà Vám tak si to jednoducho stÃÅ¡ite
. Komu by toto bolo málo, tak nech ide do datartu a vypne tam vÅ¡etky televÃzory nech má väÄÅ¡iu srandu. Reprák je na spodnej Äasti telefónu a je skvelý. Zablokovanie obrazovky je možné poÅ¥ukanÃm po displeji 2x a takisto funguje aj odblokovanie. Ak sa ti to tak nepáÄi tak len Å¥ukneÅ¡ tlaÄÃtko, ktoré je na zadnej strane telefónu. Možno sa ÄudujeÅ¡, že preÄo to dali tam, ale vôbec to nie je Äloveku také Äudné, náhodou mi to tam vyhovuje viac ako by to bolo na boku. Displej je veľký, tým že je roztiahnutà až po okraj Äo najviac a základná liÅ¡ta je súÄasÅ¥ou obrazovky.
Pre iné informácie, ktoré by si chcel eÅ¡te vedieÅ¥ mi napÃÅ¡ a ti odpoviem keÄ tu prÃdem opäť.
Moje hodnotenie telefónu je 10/10. ÄŒiže ak chceÅ¡ mini podľa mňa v niÄom nebude zaostávaÅ¥.
S pozdravom Braňo
P.S prekopÃroval som len z iného fóra kde som pÃsal tento prÃspevok
#10 | petteidk 16.12.2014 , 22:16 galaxy 4 a caterpillar
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 119 Komentářů: 0
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?