Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Fórum ›
cs:go fps problém Ahojte, chcel by som sa vás spýtaÅ¥ na fpska v goÄku.
Ak by ste mi vedeli poradiť, dohodli by sme sa aj na odmene.
Môj notebook má cca 3,5 roka.
Mám problém s fpskami. KeÄ si pri väÄÅ¡ine prÃpadov zapnem goÄko, mávam na mape dust2 okolo 90-170 fps. Postupne to upadá a fpska sa ustália na približne tých 80-120. To je pre mňa hrateľné.
No stáva sa mi po pár hrách, že mi fpska skoÄia na 50-85 alebo tak nejako, Äo je vlastne problém v nastaveniach obrazu.
Ako keby sa mi vyplo multicore rendering v cs:go nastaveniach. Tento problém trvá len v tejto hre, na fife15 a war thunderi mi fpska neklesajú aj keÄ sú low. ProsÃm o radu.
ÄŽakujem.
Autor: aefingeR | Počet zhlédnutí: 286 Založeno: 17.11.2014 10:28
#1 | aefingeR 17.11.2014 , 11:17 No tak ono mi to teraz padlo hneÄ v prvej hre, ako keby vypÃnalo jadrá
#2 | aefingeR 17.11.2014 , 13:05 naÅ¡iel som si takú srandu, mal som využité len 2 zo 4roch a obÄas mi zaplo 3tà procesor, teraz mi bežia súÄasne Å¡tyri, fpska niÄ moc, ale nepadá mi to ku 50ke a pohyb už nie je trhavý
#3 | SWEETAKKAREGINALD 17.11.2014 , 13:13 Máš ve spouštěnà hry threads 4 např. a v settings změněné mat_queue_mode 2 ? Někomu to pomohlo
#4 | aefingeR 17.11.2014 , 16:03
Odeslal SWEETAKKAREGINALD
Máš ve spouštěnà hry threads 4 např. a v settings změněné mat_queue_mode 2 ? Někomu to pomohlo
áno vÅ¡etko, ale ajtak to ide divne, troÅ¡ku mi pomohla tá utilita, no radÅ¡ej vypnem net_graph a keÄ mám divne sekavý pohyb pozriem sa do hora, alebo do zeme, niekedy mi to zvýši fps
#5 | SWEETAKKAREGINALD 17.11.2014 , 16:18 Já mám viceménÄ› stejný problém, trochu mi ty prikazy taky pomohly, ale prostÄ› nevim. Ta hra je každým updatem nároÄnÄ›jšà na PC, teda tak to beru já. ÄŒiže tu snad pomůže jen upgrade
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 119 Komentářů: 0
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?