Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup. |
Fórum › !REVOLUCE CS:GO na SFT.eu! | ZdravÃm , dneska jsem dostal za úkol rozjed ligu na naÅ¡em staro-dobrém SHIFTERS.eu Jak jistÄ› vÅ¡ichni vÃte, na shifters doÅ¡lo v minulosti k nÄ›kolika zásadnÃm zmÄ›nám, které mÄ›ly spÃÅ¡e negativnà dopad a shifters samotné vskutku moc neprospÄ›ly. NicménÄ›, s novým vedenÃm zdá se býti vÅ¡e jiné a portál zaÄÃná znovu vzkvétat.
Rozhodli jsme se tedy pro znovu spuštěnà Counter-Strike: Global Offensive ligy. Nejdůležitějšà změnou je zrušenà povinnosti připojovat se k zápasu pomocà anti-cheatu.
---------------------------------------------------------------------- ----------------------------
!TÃmto dnem se na SHIFTERS.eu mÄ›nà CS:GO liga!
--------------------------------------------------------
- KonÄà AC! Jak vÅ¡ichni vÃme AC se tu vždy dal obejÃt a podle mÄ› anti-cheat umà obejÃt 70% uživatelů na Sft. Podle mÄ› AC nenà tÅ™eba , nikdo nechce riskovat VAC BANNED. Nikde AC nemajà na GO , ani na pz. !POUZE NA GO!
---------------------------------------------------------------------- -------------------------
- CENY! Ceny nebudou jen body do ligy,VIP. Ceny budou i "itemy" do GO. Ze zaÄátku to budou nejspÃÅ¡ drobné ceny , ale postupem Äasy ceny itemů za cupy bude stoupat.
- Za každé darované skiny děkujeme.
---------------------------------------------------------------------- --------------------------
-!NÃBOR! !!!!DNEÅ NÃM DNEM ZAHAJUJI NÃBOR DO AT CS:GO!!!
DneÅ¡nÃm dnem se nábor na CS:GO admina výraznÄ› mÄ›nÃ.
Nebude brán ohled na "AB" ( Brán ohled bude pouze CHEATING/ZNEUŽITà PRÃV ZA POSLEDNà ROK)
Věk: 15let ( výjimky možné )
OhlÞÃme na !AKTIVITU A AKTIVITU!
OhlÞÃme na propagaci CS:GO ligy Sft.eu na různých serverách,ligách,apod.
Hledáme hlavnÄ› lidi , kteřà !NEIGNORUJÃ! -- Ignoranty nepotÅ™ebujeme.
Dále hledáme STREAMERA ,který je ochoten propagovat SFT.eu přes STREAM ( Streamovánà turnajů , zápasů v ligách apod.
MOVIEMAKER- Hledáme 1 až 2 , kteřà jsou schopni udÄ›lat pro SFT.eu nÄ›jaký "múvÃÄko"
---------------------------------------------------------------------- ----------------------
!Servery public a CW/TG servery by měli být k dispozici!
---------------------------------------------------------------------- -----------------------
LIGA --> Ceny budou i za vyhrané PO v !5v5! ( u ostatnÃch jen slabé ceny )
Budou NC ( 5on5 ) -> Dobré ceny za 1.,2.,3. mÃsto
V ostatnÃch ( 1v1,2v2,3v3) jen výjimeÄnÄ› , spÃÅ¡e to budeme cpát do 5v5.
---------------------------------------------------------------------- ------------------------
NÄ›co ke mnÄ›: VÃte , že jsem tu býval velký "HATER" , urážel jsem Vás.
Nechci abyste kvůli mně nehráli tady. Dávat Vám bloky a
tak NEBUDU. Jen , když mÄ› velmi VYTOÄŒÃTE!!
Já jsem tu hlavně proto , abych se pokusil rozjed ligu tady
na SFT.eu Doufám , že mi taky pomůžete k rozjetà LIGY CS:GO
---------------------------------------------------------------------- ---------------------------
Je to nejspÃÅ¡ VÅ¡echno , na jakékoliv dotazy se ptejte mÄ› formou PM. DalÅ¡Ã nápady cenÃme taky , kdyžtak je piÅ¡te dolů pod forum.
| | Autor: haha | Počet zhlédnutí: 1.061Založeno: 02.11.2014 21:30 |
#1 | brandoN02.11.2014, 21:44 | | +nezmyselné komentáre si nechajte pre seba. |
#2 | fajterko02.11.2014, 22:15 | | GO má sám o sebe výborný AC, na to sa Volvo zameralo. Zlyhanie je základom úspechu |
#3 | haha02.11.2014, 22:16 | | 2 Ani nejde o to , prostÄ› každý si nebude chtÃt instalovat AC. RadÅ¡i si zajdou na PZ na NC , kde se staÄà registrovat a hrajeÅ¡.
Upravil haha, 02.11.2014 o 22:16:58Nenà důležité zúÄastnit se , ale vyhrát! |
#4 | sifoN02.11.2014, 22:27 | | gl |
#5 | bAdy02.11.2014, 22:30 | | More, dite fricso, konecne dostalo rozum, vyspelo a mentalne je trosku vys, gl no |
#6 | GOLEN102.11.2014, 22:39 | | Zruste 1. 6ligu, hned tu budes mat csgo hracov kolko ludi poznam co ked maju ban na sft tak nehraju 1. 6 ale hraju csgo |
#7 | tomasoff02.11.2014, 23:41 | | myslÃm že tady neoživÃte už nic |
#8 | tomasoff02.11.2014, 23:41 | | jedinÄ› fakt max, že by jste smazali 1.6 z téhle ligy a zavedli jen gouÄko |
#9 | craZy_nho03.11.2014, 00:21 | | tu ma tolko ludi opozdeny pc ze ked sa zrusi cs16 nebudete tu mat ludi uz ani an csgo a ne to este na cs16
brain on nie ste PLAYZONE |
#10 | haha03.11.2014, 06:00 | | KlucÃà , budu usilovat o UB pro hráÄe , kteřà majà BANNED na 1.6. Dostanou pernamentnà zákaz hranà na 1.6 a můžou hrát jen GO. UvidÃme , jestli to vedenà schválÃ.
HlavnÄ› , když budete se snažit co nejvÃce lidà pÅ™ilákat, tak můžeme GO obnovit jak bylo asi pÅ™ed rokem a půl. Co jsem koukal na PZ NC tak je to tam straÅ¡nÄ› Å¡patnÄ› zorganizovaný , cup , který má být v 20:00 zaÄÃná až o půl hodiny pozdÄ›ji a než si koneÄnÄ› zahrajeÅ¡ je 11 hodin. NavÃc jako ceny tam nejsou ani žádné skiny/bedny. Tady by mÄ›li být. ze zaÄátku menÅ¡Ã obnos a poté vÄ›tÅ¡Ã. Postupem Äasu , kdyby si GO rozjelo hodnÄ› , je možný , že by se udÄ›lala i LAN-ka,ale to je daleko. Nenà důležité zúÄastnit se , ale vyhrát! |
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit! |
|
Momentálně nikdo nehledá soupeře |
› Hrající týmy |
1 |
2 |
0 |
Není dostupný žádný zápas na sázky. | Nejsou dostupné žádné turnaje. |
|
Hrajete Poker? ► Ano► NeCelkem hlasů: 118Komentářů: 0 | Toto je lepsie ako muzeum ? kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217 Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ? kundy podte hrát HELL LET LOOSE kompetitivně |
|