Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup. |
Fórum › neÅ™eÅ¡enà pravidel ligy | admin MORRISs a admin 'TAKEitEASYY' nadržovánà a neÅ™eÅ¡enà vÄ›cà podle pravidel naposled sem pÃÅ¡u,jako vedenà sft tady máte link http://www.shifters.eu/cup/zapasy/121586.htm za 1 hráÄi hrali ve 3 asi 4 kola viz demo a ss za 2 nezabezpeÄený server,kde neÅ¡la pauza,ani kickovat za 3 odpojenà se ze servru a za 4 byli jsme donucenà admini,aby jsme zapas dohrali,ktery jsme mÄ›li skoro vyhraný,jinak budem zabanováni a bude nám udÄ›lena kontumacia, vÅ¡e je v zápase a když sem podal protest na Å¡patné vyjadÅ™enà lig admina,tak ten protest 3 krát vyÅ™eÅ¡il admin turnajovà a jeÅ¡tÄ› k tomu mi vyhrožoval banem a zakazem hranà na lize tudÃÅ¡ bych byl rád,aby admin byl zbaven práv a udÄ›lali jste nÄ›co s tÃm turnajem u kterého jsme stravili mraky Äasu a pak nám byl vyhrožováno adminy.Hraju tu pomalu 6 let na sft a nechal sem tu už nÄ›kolik finanÄnÃch Äástek za VIP a nenà to malá suma,tak bych byl rád,aby tato situace byla co nejdÅ™Ãv vyÅ™eÅ¡ena a byli jim práva odebrána dÄ›kuji s pozdravem Liky | | Autor: likisek33 | Počet zhlédnutí: 386Založeno: 29.10.2014 09:16 |
#1 | pesi29.10.2014, 09:29 | | 3x zaloz temu ty zajebany skurvysyn |
#2 | hemp29.10.2014, 09:39 | | #1 drz picu slovak |
#3 | sBOYWONDER29.10.2014, 11:05 | | Ty 2 TÉMY jsem ti smazal, pÅ™ÃÅ¡tÄ› zkus využÃt PM vedenà Äi tlaÄÃtko SUPPORTu |
#4 | likisek3329.10.2014, 11:18 | | pořádnÄ› si prohlÃdnÄ›te,jak admini nevyÅ™eÅ¡ili 4 pravidla správnÄ› a jak nadržovali kamarádům a vyhrožovali banem |
#5 | pesi29.10.2014, 12:51 | | Odeslal hemp #1 drz picu slovak
Jsem cech ty nedomrdlej %%!?$$ s vidlakova kde je vasi hlavni prioritou vymrdat svoji segru, potrate cikanskej |
#6 | sERIKman29.10.2014, 12:57 | | NaÄo zakladaÅ¡ aj topic keÄ som ti odpovedal na pmku? |
|
Momentálně nikdo nehledá soupeře |
› Hrající týmy |
1 |
2 |
0 |
Není dostupný žádný zápas na sázky. | Nejsou dostupné žádné turnaje. |
|
Hrajete Poker? ► Ano► NeCelkem hlasů: 118Komentářů: 0 | Toto je lepsie ako muzeum ? kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217 Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ? kundy podte hrát HELL LET LOOSE kompetitivně |
|