Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Mám takový speciálnà problém, mám teprve rok klávesnici a teÄ mi nÄ›ják zaÄla blbnout, prostÄ› nemůžu tÅ™eba otevÅ™Ãt správce úloh, tÃm chci Å™Ãct, že ta klávesnice nebere ctrl+alt+delete
MÄ›l jsem problémy s 1.6, že když jsem si Äupnul, tak jsem nemohl chodit v kleku a tak..teÄ jsem zjÃstil, že to vÅ¡e je s klávesnici
NevÃte jak to tak může bugovat, nebo vÄem to může být?
Nikdy jsem na tu klávesnici nic nevylil.
Autor: tomasoff | Počet zhlédnutí: 259 Založeno: 09.10.2014 10:40
#1 | JEBEMSURFERSHU 09.10.2014 , 10:54 Å¡patnej kontakt ? dÄ›lá ti to jen u tlaÄÃtek jako ctrl atp nebo i u pÃsmenek ? Že ti ho tÅ™eba vynechává když pÃÅ¡eÅ¡ atd... ?
#2 | hev1- 09.10.2014 , 10:55 nehraj too !!
#3 | tomasoff 09.10.2014 , 11:08
Odeslal JEBEMSURFERSHU
Å¡patnej kontakt ? dÄ›lá ti to jen u tlaÄÃtek jako ctrl atp nebo i u pÃsmenek ? Že ti ho tÅ™eba vynechává když pÃÅ¡eÅ¡ atd... ?
nene, u pÃsmen právÄ› to nevynechává, vÅ¡e funguje tak jak má, jen jakože ty ''funkce''..paradox je, že právÄ› v tuto chvÃli mi správce úloh jde, i v csku můžu chodit v kleku a tak..nevÃm, asi tomu obÄas hrabe
UvidÃm kdy to zas pÅ™estane fungovat, ale jestli to je takhle chvilkovÄ›, moc se mi nechce chodit to reklamovat, mám jeÅ¡tÄ› záruÄnÃ. NevÄ›dÄ›l bych jaký jim Å™Ãct problém a stejnÄ› si myslÃm, že s tÃmhle by mÄ› poslali do prd....
#4 | JEBEMSURFERSHU 09.10.2014 , 11:12 #3 A s jinou klávesnici to teda funguje normálnÄ› vÅ¡echno jo ? Koukal ses pod pÃsmenka jestli tam nemáš tÅ™eba jen nÄ›jaká bordel nebo nenà tam nÄ›jaké poruÅ¡enà ? Nebo nezdá se ti že ty "funkce" když je maÄkáš tak že jsou takové jiné pocitovÄ› ?
#5 | tomasoff 09.10.2014 , 11:21 ZkouÅ¡el jsem Microsoft klávesnici od ségry za 50kÄ, kterou máme minimálnÄ› 6let a na nà funguje vÅ¡e, to mÄ› fascinuje, když taková s prominutÃm sraÄka vydržà vÃc jak 10let a když se na nà podÃváš, je úplnÄ› celá Å¡pinavá, minimálnÄ› byla 3x politá a tak...a pak taková pÄ›kná klávesnice (i když jen za pár kÄ) vydržà max rok, nebo nevÃm..A s tÃm pocitovánÃm, to fakt netuÅ¡Ãm jak to myslÃÅ¡ xD
#6 | JEBEMSURFERSHU 09.10.2014 , 11:22 #5 že ho tÅ™eba promáÄkneÅ¡ vÃce
a špinavá teda nenà ? btw. to už tak bývá no
#7 | tomasoff 09.10.2014 , 11:24
Odeslal JEBEMSURFERSHU
#5 že ho tÅ™eba promáÄkneÅ¡ vÃce
a špinavá teda nenà ? btw. to už tak bývá no
no, Å¡pinavá nenà od jÃdla nebo tak, je jen spÃÅ¡ dost od prachu, ale to fakt nemá cenu Äistit, protože ten prach se na nà usazuje každý den..jo tak teÄ už to chápu, nene, prostÄ› funguje úplnÄ› normálnÄ›, pÃÅ¡u na nà tak jako vždycky, rychle a tak, nic nevynechává, prostÄ› tiptop, jen Å™Ãkám, že asi ta funkce ctrl+ nÄ›co funguje asi nÄ›ják Å¡patnÄ›
proto je blbost jim to tam reklamovat kvůli tomuhle, si řeknou asi že jsem hloupý
#8 | JEBEMSURFERSHU 09.10.2014 , 11:26 Aha tak to vůbec netuÅ¡Ãm ÄÃm by to mohlo být
možná špatné prsty
... tÅ™eba ti tu jeÅ¡tÄ› nÄ›kdo poradà no... ale nesetkal jsem se s tÃmhle jeÅ¡tÄ› :x
#9 | tomasoff 09.10.2014 , 11:27 to ani já ne, všechno se sere poslednà dobou, už mě z toho jebe
hlavnÄ› když má ÄlovÄ›k prachy
#10 | Steve 09.10.2014 , 14:04
Odeslal tomasoff
pak taková pÄ›kná klávesnice (i když jen za pár kÄ) vydržà max rok, nebo nevÃm..
A to je ten problem. Umelohmotna sracka na ktorej sa setrilo na com sa len dalo a potom sa cuduj ze po roku onanovania je polepena a nefunguje..
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 119 Komentářů: 0
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?