Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup. |
| Hi, po asi 7 mÄ›sÃcÃch jsem si znovu stáhnul 1.6, že si obÄas zahraju 2v2, nedávno jsem jà nainstaloval, ale mám s nà docela dost problémy.
Hraju tÅ™eba CW a najednou pause a hned unpause, podÃvám se do konzole a tam vyjede, že jsem bÄ›hem sekundy dal 10x pause a unpause, pÅ™itom absolutnÄ› nechápu, co to má být, dokonce se mi to stalo i po freezu, zaÄalo nové kolo, já jsem se nedotkl ani myÅ¡i ani klávesnice a zaÄal jsem pÃt pità a najednou pause  NiÄeho jsem se nedotkl  Dále mi nejde begripovat, když kleÄÃm a držÃm ctrl, tak mi nejde chodit, takže když hraju nuke s tÃm, že bych vlezl do Å¡achty se můžu rozlouÄit  Když taky chodÃm nemůžu pÅ™epÃnat na guny. AbsolutnÄ› nechápu, co tomu tak Å¡ÃlenÄ› hrabe, zkouÅ¡el jsem to už reinstalovat, nové cfg apod..nic nepomáhá, nevÃte co to má znamenat?
DÃky za rady. | | Autor: tomasoff | Počet zhlédnutí: 324Založeno: 06.09.2014 23:06 |
#1 | tomasoff06.09.2014, 23:08 | | TeÄ jsem jinak reinstaloval CS a pÅ™i nastavovánà cfg, když jsem odklikl, že chci nastavit tÅ™eba nakupovánÃ, tak mi tam zniÄeho nic hodilo Pause  Když pÅ™ekliknu na nÄ›co jinýho, zase mi to tam hodà pause a udÄ›lá to tÅ™eba 2x a pak to neudÄ›lá  ZkouÅ¡el jsem jestli nemám zamáÄklé Pause Break, ale vÅ¡e je v pořádku a nenà zamáÄklé ani nijak zalepené nÄ›ÄÃm  Tak fakt nevÃm  |
#2 | Ajs006.09.2014, 23:30 | | to si hral naposledy ked si tu ban za cheating dostal ci ????????? |
#3 | JamesR06.09.2014, 23:39 | | Vymaz vÅ¡etky userconfig.cfg  je to bind tuÅ¡Ãm tak to smaz a pôjde to  |
#4 | tomasoff06.09.2014, 23:46 | | Odeslal JamesR Vymaz vÅ¡etky userconfig.cfg  je to bind tuÅ¡Ãm tak to smaz a pôjde to
když reinstaluju CS, tak nemám userconfig  |
#5 | sERIKman06.09.2014, 23:53 | | reinstall win a pojde ti to zaruÄene   |
#6 | tomasoff07.09.2014, 00:03 | | Odeslal sERIKman reinstall win a pojde ti to zaruÄene 
nn, to radši hrát nebudu, mě už je to úplně jedno, mám v PC asi tak 300 GB ve filmech a zálohovat to nebudu.. |
#7 | craZy_nho07.09.2014, 01:11 | | Ze si hru vymazal neznamena ze sa ti vymazal cely obsah tak tu nefrajeruj. A ked si hlupy a niekto sa ti snazi poradit nepis mu hovna. |
#8 | craZy_nho07.09.2014, 01:12 | | Bud mas dojebanu klavesnicu alebo tam kas dake sracko bindy. To je riesenie tvojho problemu a nedakuj. |
#9 | duttdutt07.09.2014, 08:26 | | unbind "all" |
#10 | iNETwOW07.09.2014, 09:07 | | unbindall a všechno nabinduj znova... problém solved  |
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit! |
|
Momentálně nikdo nehledá soupeře |
› Hrající týmy |
1 |
2 |
0 |
Není dostupný žádný zápas na sázky. | Nejsou dostupné žádné turnaje. |
|
Hrajete Poker? ► Ano► NeCelkem hlasů: 119Komentářů: 0 | kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ? Tak toto je jaká jeba sexy body add me 33899784 Toto je lepsie ako muzeum ? kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217 Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ? |
|