mauv1STAR 20.08.2014 12:27
nebudu Å™eÅ¡it protesty v ladderu psal sem že nejsou žádne podmÃnky kdo se umÃstà má ocenÄ›nÃ, a dál ladder skonÄil
Tak co sa tu vlastne deje? Co sa riesi? Menite nazor kazdu pol hodinu? Raz napisete nieco ine a o chvilku zas nieco ine?.. Este som nevidel poriadne vyjadrenie ku tomuto vsetkemu tak by som bol rad aspon keby si mi ty odpisal tvoj nazor na celu situaciu, samozrejme ze ti tu budu dve strany bojovat o prve miesto pretoze tak ako oni tak aj my sme pri tom presedeli hodiny a hrali sme tie cwcka aby sme mali body nechcem od teba aby si bol na nasej strane ale zase nechcem aby si nebol ani na inej strane ber to objektivne a podla seba, vzi sa do toho ako by si to bral keby si na nasom alebo ich mieste, nerozhoduj sa podla sympatii..
Cákame všetci na dodanie oceneni do profilu Dakujem s pozdravom EMEr
Autor: EMEr | Počet zhlédnutí: 428Založeno:23.08.201418:10
1. Ja chcem aby to tu fungovalo.. mna nezaujima ze tu si niektorà kupi unban a podobne veci.. mna zaujima toto ako sa vyrieÅ¡Ã.. nepaÄà sa mi to a myslim si ze aj ostatne klany Äo ten ladder hrali su urcite &$+#&ý
Protest bol podany ked este liga ficala..aj ked min pred koncom ta to jedno.. Musi sa to vyriesit darmo ze ligu zmazali dany cas..protest je platny kedze sa to podalo pred koncom..nechapem co tu riesis a preco by sa to riesit nemalo .. To je to iste ako keby podali protest v cb tesne pred po o fake dema..admin to nema riesit ?? Taze napr rank jedna ma mat pred po -100bodov ta sa to riesit nebude bo liga koncila ??? Uvazuj ahooooj
mauv1STAR 20.08.2014 12:27
nebudu Å™eÅ¡it protesty v ladderu psal sem že nejsou žádne podmÃnky kdo se umÃstà má ocenÄ›nÃ, a dál ladder skonÄil
Protest bol podany ked este liga ficala..aj ked min pred koncom ta to jedno.. Musi sa to vyriesit darmo ze ligu zmazali dany cas..protest je platny kedze sa to podalo pred koncom..nechapem co tu riesis a preco by sa to riesit nemalo .. To je to iste ako keby podali protest v cb tesne pred po o fake dema..admin to nema riesit ?? Taze napr rank jedna ma mat pred po -100bodov ta sa to riesit nebude bo liga koncila ??? Uvazuj ahooooj
Co tu pÃÅ¡eÅ¡ ty ? nejdriv Äti a pak piÅ¡ jasne bylo napsane protesty se uz resit nebudou
mauvi star to napÃsal jasne tak prestanme riesit nieÄo Äo je dane mauviho slovom !