Ahojte shifterskovia. Asi ste si mnohi vsimli situaciu na webe a s novym majitelom prichadzaju nove moznosti a slovo ludu. Co to pre nas znamena? Svojvolne vyjadrenie o situacii na webe, kritika admin teamu a pod. Preto vas prosim, ak chcete zachranit shifters komunitu, vyjadrite sa k momentalnemu stavu a odpovedzte na par otazok.
1. Ako vnimate momentalnu situaciu na webe?
2. Zmenili by ste nieco na webe? (Ak ano, uvedte, co)
3. Ak by ste sa stali prave vy novym majitelom sft webu, co by ste spravili ako prve?
4. Mate dojem, ze by niekto z AT zneuzival prava a nemal by byt sucastou AT?
Forum bolo zalozene na podnet pana majitela. Za pripadny lock, zmazania fora budu odobrane prava. Za narazky bude udeleny blok.
Autor: aefingeR | Počet zhlédnutí: 1.101Založeno:22.08.201408:07
1) Tak zo 100% je to asi 40%
2) Vedenie + adminov (iba niektorých) a to správanie a povyšovanie
3) Bola posledná šanca, ale už to nespraviť a snažiť sa chytiť o5 tých zpatacov
4) Dojmov je dosť
Naco vobec banovat ludi za cheating ked o 2 tyzdne je tu dalsia amnestia vol. 6 a hla zase unbany, ake necakane.
Anticheat s ktorym treba hrat ale obijst sa da aj s furikom, dokonca to dokazu aj ludia s menej vyvynutym mozgom. Anticheat akurat navadza ludi aby sa ho snazili obijst = uplne zbytocna vec.
3. Ban cheaterom, zaplatil by som niekoho kto by vylepsil AC, urazky na web - ban, zneuzitie prav - ban, warez - ban.
Kupil by som CENY do lig na PO - nieco hodnotnejsie aby sa tu oplatilo hrat. AT 20yo+
1) Nie moc dobre, keÄže vÅ¡etci Äo mali BAN za CHEATING dostali UNBAN a teraz spravili nechuÅ¥ hraÅ¥ poctivým hráÄom, Äalej keÄ spravili 1v1,2v2 MIX ligu, tak nemyslÃm si že sa nieÄo solÃdne zmenilo, preto som zato aby sa vrátili pôvodne ligy s5 ako : fp,awp,aim, prevláda tu dosÅ¥ veľká nespravodlivosÅ¥ z viacerých strán.
2) Admini + vedenie a ich prÃstup.
3)JednoznaÄne zabanovaÅ¥ tých Äo dostali UNBAN za CHEATING mali 1000000 prÃležitosti, nedávno dostal každý UNBAN ale CHEATER ostane vždy len CHEATEROM..živý prÃklad : fronix (ÄesÅ¥ výnimkám)
4)Tak ani nie ale keÄ CHEATEROVI dajú práva tak toto je naozaj moc. TO JE VSETKO
1. Aktivita niÄ moc, polovica adminov niÄ nerobÃ, polovica ignoruje tým pádom stráca zmysel ten tým..vymeniÅ¥ od základu možno iba serika nechaÅ¥ ale aj ten je ignorant obyÄajny.
2.Taktiež cele zmeniť šak to tu je už myš maš
3.Spravil motiváciu pre hráÄov aby to malo zmysel hraÅ¥ a nie po veÄeroch z nudy lebo televizor ich už nebavi..
4. JednoznaÄne Pavel, a Äalej sa nevyjadrujem cele to premeniÅ¥ cely team Å¡ak to je sami ignorant a rieÅ¡ia si protesty jak im to vyhovuje.. Raz mi povie mauvi, že tu ladder ligu spravà potom o desaÅ¥ minut, že on nato sa môže vyjebaÅ¥, tak Äo vám mám nato povedaÅ¥.. A mohli by ste už dorieÅ¡iÅ¥ tu ladder ligu.
A samozrejme chce to nabraÅ¥ adminov Äo vie vytvoriÅ¥ zábavny turnaj a nieÄo viac ako 10bodov do ligy.. to neni tiež nijaký motivácia hraÅ¥ ten turnaj..
Po par nedorozumeniach userov s vedenim som skontaktoval denoya. Ozval sa mi dnes rano novy majitel a bol zvedavy na moj nazor, kto z vedenia robi bordel na lige a pod. Navrhol som mu forum, nech zisti nazory vsetkych nebojacnych userov tejto komunity, aby sa zachranila liga.