Moje demo
https://www.sendspace.com/file/5ap40t
ked by Meddi bol CHH to by dopadlo uz aj vypnuty by mali ban za cheating
Kto nema Äo robit a chces sa zasmiat.. a pochopit jeho vyÄasovanie.. tak nech sa paÄi zoberte si papat a vodu k tomu a kukajte Äo povazuje hraz meddi za wh
tu su jeho Äasi a tu su moje vyjadrenia k tomu.. kto stym nesuhalasi tak je dost easy
13:57 bìžà z podkina a podÃvejte se na ten pøedstøel, konec s tÃmto klukem
DD
na Ts povie ze bacha v kine.. aha jaj.. ty si totalny amater to je neskutoÄne ako mozes hodnotit taketo nieÄo ako wh vsetky Äasi su maximalne vtipne Äo si dal
19:03 hráè bežà do plantu a kontroluje hráèe za trojkou, pak menšà pøedstøel. Skoèà za plant a kontroluje hráèe za hrobem, ok.
je poÄut dvoch na BÄku kde by asi tak mohli byt skovany waw? to je veda
23:00 bìžà mid, vidà ho v baráku a kontrola midu "nulová",bìžà si na jistotu pro hráèe do plantu, kterýho vidà na krabici .
tomuto Äasu nerozumiem.. idem normal rush vsetko idem na plant a je hore a kill dostane to nezmyselny Äas
27:05 và naproste kde je tak si to kontroluje s awp a vidìl, že nejde, tak dìlal "jakože" tam nenÃ, ale pøesto jde vidìt, že và že tam je
trapák
on zabije s plantu niekoho, a kde mam pozerat ? vsak na plant musim zoom a zabit ho..
27:18 dalo by se øÃct, že prefire. 27:25 OP HEèko +1 pro emera.
opat dupne na banan aha kde mam hodit HE ? do boÄnej ? ty vole nehraj to
28:22 hráè bìžà B, podÃvá se na plant, pøes wh nikoho nevidà na plantu, tka se tam ani nedÃvá
DD KOMEDIE a pak následuje to,
hraÄ dupne na ct a boÄnej.. kde by tak asi mohli byt strielam sa tam snimi.. no tak urcite mam wh ked som ich poÄul.. a preto som ich zabil ? nehraj vazne to cs vidim ze ty si dobry zaÄiatoÄnÃk
29:35 hráè udìlá begrip, to beru,ale pak ten cross na mì ještì ktomu takto, tak to klobou dole. BAN mu.
HraÄ sam vystreli s wipom.. aha tak kde sa mam asi pozerat stym crossom ? mam pozerat Äervenu ked dupne na platu ? ty si fakt uz bez rozumu ked si to Äasoval tie Äasi vobec nerozumiem
31:54 bìžà mid, samoždøejmì zase vidà hráèe v pekle a ve Å¡pÃnì
pozeram uplne inde on vybehne a pak zeragujem a zabijem ho.. nerozumiem zas Äasu