Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Fórum ›
Krádeže úÄtu. Váženà uživatelé,
Jak sem již psal v novince tak vám chceme oznámit, že jeden hráÄ, který dostal ban se vydává za vedenà portálu pÅ™idává si lidi na steam a chce hesla po uživatelÃch, že jim tam opravà nÄ›jakou chybu, zdůrazňujeme Admin team po vás nikdy nebude chtÃt vaÅ¡e heslo od úÄtu na shifters a už vůbec ne od steam úÄtu, proto si na to dávejte pozor a nikomu nesdÄ›lujte své HESLO !
Zde jsou vypsáni lidi co se vydávajà za Äleny Admin teamů:
http://steamcommunity.com/id/rikkyn
http://steamcommunity.com/profiles/76561197962184280
Autor: eNkooo | Počet zhlédnutí: 1.171 Založeno: 27.07.2014 23:28
#1 | LogaN 27.07.2014 , 23:36 ten kto sa nechá takto o*ebať si ten steam ani nezaslúži
#2 | RIKYY 27.07.2014 , 23:38 vÅ¡ak debÃlci... ten prvnà steam je můj, ukradli mi ho
#3 | DOMiZiX 27.07.2014 , 23:39 #2 treba vedieť
#4 | RIKYY 27.07.2014 , 23:42
Odeslal DOMiZiX
#2 treba vedieť
nejvÃc na tom je vtipný, že ten steam se tu zaÄali pujÄovat lidi jako je psychoEduard a pak ho mÄ›l jeÅ¡tÄ› heavy
#5 | aefingeR 28.07.2014 , 07:30 Aky je rozdiel medzi ukradnutym uctom, darovanym uctom a kupenou medailou? Ziadny, max vam bude chybat ucet na hranie. Vasa odpoved na predane ucty? Nech si uzivatel robi s uctom co chce. Vid tixooo (fabiho), ducan (jmnko), broken (kroniq, kupena medaila na mu od vedenia).
#6 | Antick 28.07.2014 , 08:43
Odeslal RIKYY
DOMiZiX napsal #2 treba vedieÅ¥ nejvÃc na tom je vtipný, že ten steam se tu zaÄali pujÄovat lidi jako je psychoEduard a pak ho mÄ›l jeÅ¡tÄ› heavy
To moc vtipne neni
#7 | RIKYY 28.07.2014 , 16:20
Odeslal Antick
RIKYY napsal [quote=DOMiZiX]#2 treba vedieÅ¥ nejvÃc na tom je vtipný, že ten steam se tu zaÄali pujÄovat lidi jako je psychoEduard a pak ho mÄ›l jeÅ¡tÄ› heavy
To moc vtipne neni[/quote] ty drž pÃÄu žide
#8 | ArAs1D 29.07.2014 , 12:00
Odeslal RIKYY
DOMiZiX napsal #2 treba vedieÅ¥ nejvÃc na tom je vtipný, že ten steam se tu zaÄali pujÄovat lidi jako je psychoEduard a pak ho mÄ›l jeÅ¡tÄ› heavy
nikdo si steamy nepozicaval to ti poviem
#9 | RIKYY 29.07.2014 , 15:31
Odeslal ArAs1D
RIKYY napsal [quote=DOMiZiX]#2 treba vedieÅ¥ nejvÃc na tom je vtipný, že ten steam se tu zaÄali pujÄovat lidi jako je psychoEduard a pak ho mÄ›l jeÅ¡tÄ› heavy
[/quote] mÄ› to nezajÃmá, prostÄ› si
^#^*&+ chudá co krade steamy
toť vše
#10 | ArAs1D 29.07.2014 , 15:33
Odeslal RIKYY
ArAs1D napsal [quote=RIKYY][quote=DOMiZiX]#2 treba vedieÅ¥ nejvÃc na tom je vtipný, že ten steam se tu zaÄali pujÄovat lidi jako je psychoEduard a pak ho mÄ›l jeÅ¡tÄ› heavy
[/quote] mÄ› to nezajÃmá, prostÄ› si
^%_#*$ chudá co krade steamy
toť vše[/quote]
nejdem sa stebou hadat ale tak mne to vravis zbytocne
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 118 Komentářů: 0
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?
kundy podte hrát HELL LET LOOSE kompetitivně