Behem dvou dni nas 2x potopili admini na tomto counter-webu kde se potkavaji dve skupiny lidi... ti co jsi dou zahrat a pak ti to hraji na webu. Bohuzel admin team nechape sam k cemu je admin teamem protoze demenci by tenhle web urcite zvladl resit sam automaticky i bez jejich pomoci a tim padem by clovek nemusel prichazet o svuj drahoceny cas vyplnovanim protestu v nadeji ze zdravy rozum a rozdil mezi dobrem a zlem onen clovek z admin teamu pochopi a vi ze je adminem prave odtoho aby mohl rozhodnout spravne a ne jako idiot. Bohuzel tu se to evidentne nevede... treba by nekdo mohl zacit pracovat na naprave.
Autor: wcgplayer | Počet zhlédnutí: 716Založeno:27.07.201421:36
+1 ake vedenie taky admin team aky admin team taka liga, na CZ/SK ma shfiters len jedno Å¡tastie, že su tu jediny ktory ostali v mrtvej hre, no až nabehne ina liga na ktorej budu 18+ roÄný admini, ktore to maju v hlave zrovnane a nie niaky 16 roÄný MM Äo touto ligou žije a za to že má 4 panáÄikov Äi Äo to je si tu bude robit ego a dalÅ¡Ãch je tu kopa, je to len moj nazor na admin team ale ja by som naberal fotenÃm OP.
+1 ake vedenie taky admin team aky admin team taka liga, na CZ/SK ma shfiters len jedno Å¡tastie, že su tu jediny ktory ostali v mrtvej hre, no až nabehne ina liga na ktorej budu 18+ roÄný admini, ktore to maju v hlave zrovnane a nie niaky 16 roÄný MM Äo touto ligou žije a za to že má 4 panáÄikov Äi Äo to je si tu bude robit ego a dalÅ¡Ãch je tu kopa, je to len moj nazor na admin team ale ja by som naberal fotenÃm OP.
+1 ake vedenie taky admin team aky admin team taka liga, na CZ/SK ma shfiters len jedno Å¡tastie, že su tu jediny ktory ostali v mrtvej hre, no až nabehne ina liga na ktorej budu 18+ roÄný admini, ktore to maju v hlave zrovnane a nie niaky 16 roÄný MM Äo touto ligou žije a za to že má 4 panáÄikov Äi Äo to je si tu bude robit ego a dalÅ¡Ãch je tu kopa, je to len moj nazor na admin team ale ja by som naberal fotenÃm OP.budes mat blok