takze, ja osobne nemam skusenosti s kvalitou motorom ale mam pitbike, a 125 je fakt silnaaa (cez 100km/h aspon moja-HONDA) a hlavne zavisi na ráme, ja mam rám zo 110 a odletuju odtial srubky a vseeetko mozne, ale ako hovorim 125 je silna ale podla mna nezalezi na motori na takejto motorke takze hladaj od ceny ja som kupil za 150€
takze, ja osobne nemam skusenosti s kvalitou motorom ale mam pitbike, a 125 je fakt silnaaa (cez 100km/h aspon moja-HONDA) a hlavne zavisi na ráme, ja mam rám zo 110 a odletuju odtial srubky a vseeetko mozne, ale ako hovorim 125 je silna ale podla mna nezalezi na motori na takejto motorke takze hladaj od ceny ja som kupil za 150€
takze, ja osobne nemam skusenosti s kvalitou motorom ale mam pitbike, a 125 je fakt silnaaa (cez 100km/h aspon moja-HONDA) a hlavne zavisi na ráme, ja mam rám zo 110 a odletuju odtial srubky a vseeetko mozne, ale ako hovorim 125 je silna ale podla mna nezalezi na motori na takejto motorke takze hladaj od ceny ja som kupil za 150€ kde si zohnal?