Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Po dlouhé dobÄ› bych se chtÄ›l opÄ›t vrátit k 1.6tce ale problém je ten,že nemám steam.Je tu nÄ›kdo ochotnej,kdo by daroval steam s cs 1.6tkou a nebo i s gouÄkem,že by jsme se nÄ›jak domluvili.
pm
Autor: ducan | Počet zhlédnutí: 281 Založeno: 15.07.2014 13:43
#1 | lickman 15.07.2014 , 13:44 hoÄ mi kilo na tipÃ¡Ä a dám ti steam s cskem
#2 | velmi_rad_prdim 15.07.2014 , 13:53 Smejem sa, ducan tu ma druhy ucet a tento ucet predal (daroval) jurecovi, haha, dobry pokus :-D
#3 | velmi_rad_prdim 15.07.2014 , 13:57 Text :Ahoj,prosimtÄ› mÄ›l bych prosbu. PotÅ™eboval bych pÅ™esunout SteamID z mýho bejvalýho úÄtu na tuten, ze kterýho ti teÄ pÃÅ¡u.
http://www.shifters.eu/profile/ducanCS1.6 : STEAM_0:1:59394123CSGO: STEAM_1:1:59394123je to můj úÄet, nejspÃÅ¡ to poznáš z IP adresy, ze kterýho se loguju. ÚÄet "ducan" jsem pÅ™enechal spoluhráÄi. Jestli bys teda byl tak hodnej, dÃk
měj se, ducan (od ma_) su tam aj dalsie pmky
len som na mobile lal.
#4 | velmi_rad_prdim 15.07.2014 , 13:59 NejspÃÅ¡ jsem to vysvÄ›tlil Å¡patnÄ›. Moje chyba. O žádné obchodovánà tu vůbec nejde, úÄet jsem prostÄ› pÅ™enechal bývalému spoluhráÄi. Je na tom nÄ›co Å¡patného?Zároveň bych si jeÅ¡tÄ› Äas od Äasu rád zahrál, takže jsem si vytvoÅ™il úÄet nový.KaždopádnÄ› je pravda, že on by tu mÄ›l jeÅ¡tÄ› mÃt jeho starý úÄet. To nevÃm, jestli už nÄ›jak poÅ™eÅ¡il, každopádnÄ› se jedná o tohoto hráÄe:MORRISs
http://shifters.eu/profile/MORRISsPokud by to teda bylo možný, zruÅ¡it steamid u úÄtu "ducan" a "morris", já bych si aktivoval svůj ID na tomto úÄtÄ› (ma_i), morris by si aktivoval ID na úÄtÄ› "ducan" a nakonec poslednà úÄet morris zabanovat.Doufám, že jsem to napsal srozumitelnÄ›. Opravdu se nejedná o nÄ›jaký podvod Äi obchod. JednoduÅ¡e již nepotÅ™ebuju svůj úÄet s medajlà (obÄas je to i ke Å¡kodÄ› ..) a spoluhrÃ¡Ä o nÄ›j mÄ›l zájem, tak proÄ mu ho nedat..dÃky za pochopenÃ,zdravÃ,ducan (nick v logoch jmka, ci jak to ma) soj JUREC
#5 | ZURKEN 15.07.2014 , 15:24 Zabanovat i tenhle uÄet ducan
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 118 Komentářů: 0
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?
kundy podte hrát HELL LET LOOSE kompetitivně