Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Fórum ›
ANTICHEAT - ÄŒasté chyby ZdravÃm shifteráci
Rozhodl jsem se napsat tento topic z důvodu pomÄ›rnÄ› Äastých chyb, kterých se my hráÄi dopouÅ¡tÃme a poté nám, Å™ekl bych z malicherných důvodů samotný AC nefunguje.
1. DÅ®VOD - Mnoho hráÄů použÃvá mnoho různých nicků. Ale na toto si musÃme dávat pozor. Anticheat nemá rád neortodoxnà znaky, které běžnÄ› nepoužÃváme. Mám namysli napÅ™Ãklad apostrof ( ' ), uvozovky ( " ), stÅ™ÃÅ¡ku ( ^ ) a tak dále. Možná je to maliÄkost, ale nebudete mi věřit, kolik lidà bylo "zoufalých", zrovna kvůli této chybÄ›.
2. DÅ®VOD - DalÅ¡Ãm problémem, který způsobuje, že AC funguje nesprávnÄ› je
Nonsteam . I když to znà paradoxnÄ›, pokud se napojÃte na NS pÅ™i zapnutém AC (teÄ si nejsem jistý, zda nastává problém i pÅ™i vypnutém AC, ale myslÃm si že ano) bude se AC chovat jako kdyby byl STEAM NS, okamžitÄ› si bere informace z NS a pÅ™i vaÅ¡em pÅ™ÃÅ¡tÃm pÅ™ipojenà na Steam bude dávat logy z NS, nehledÄ› na to, že se mi stalo, že nechtÄ›l ani odeslat data po dokonÄenà zápasu. NejjednoduÅ¡Å¡Ãm "trikem" po pobytu na NS je:
Zapnout AC, Zapnout Steam, Zapnout samostatnou hru pÅ™es steam bez toho, aby jste se napojili pÅ™es AC a zajÃt nÄ›kam na server. Poté staÄà hru vypnout a už se můžete bezpeÄnÄ› napojit pÅ™es AC na váš zápas. AC udÄ›lá ten správný LOG.
3. DÅ®VOD - DalÅ¡Ãm takovým problémem může být
rozdÃlné umÃstÄ›nà HRY a AC na disku . Pokud máte napÅ™.
jeden disk C a
druhý D a na
disku C máte nainstalované CS 1.6 a
na disku D máte nainstalovaný AC bude vám to Äinit potÞe. Po pokusu pÅ™ihlášenà pÅ™es AC na zápas vám to bude vypisovat nÄ›co ve smyslu: "NepodaÅ™ilo se pÅ™ipojit na zápas, hra nejspÃÅ¡e nenà aktualizovaná, nebo se nepodaÅ™ilo najÃt cestu pro hl.exe" (Bohužel už si pÅ™esnÄ› nepamatuju, co bylo v tom oknÄ› napsáno). KaždopádnÄ› Å™eÅ¡enÃm je mÃt obojà nainstalováno na
jednom disku .
Doufám, že jsem nÄ›komu z Vás pomohl nebo naopak teprve pomůžu. Jsou to opravdu drobné vÄ›ci, ale ÄlovÄ›ka hned v prvnà chvÃli nenapadne, co stojà za tak banálnà chybou. Pokud máte nÄ›jaké chyby, nebo se Vám je podařà jak se Å™Ãká zneÅ¡kodnit, urÄitÄ› se obraÅ¥te na nÄ›koho z adminů.
Autor: jokeX | Počet zhlédnutí: 1.185 Založeno: 15.07.2014 11:01
#1 | Denoy 15.07.2014 , 11:52 Ten 3. důvod teÄ nevÃm jestli je pravda, mu spÃÅ¡e vadà zmÄ›na umÃstÄ›nà souborů pro cs 1.6, hledá hl.exe pÅ™esnÄ› v common/counter-strike/.. nebo jak to je a nÄ›kdo použÃval/použÃvá starou cestu (ta nová nastala po updatu) a tuÅ¡Ãm že steam i nabÃzà možnost instalovat hry nÄ›kam úplnÄ› jinam.
http://www.denoy.cz
#2 | jokeX 15.07.2014 , 12:05 #1 Asi máš pravdu. MÄ› se to stalo, když jsem to nainstaloval jinde, jak jsem popisoval. Ale to co jsi napsal dává taky logiku. TÅ™eba to bylo uplnÄ› to samé i u mÄ›. Ale já to kopnul na stejný disk a pro jistotu pÅ™einstaloval obojÃ.
#3 | lac1trev 15.07.2014 , 12:10 Äauves ... chcu zapnout ac a prý nemá windows nemá pÅ™Ãstup ... nevÃte co s tÃm ?
Nenà důležité zúÄastnit se , ale vyhrát!
#4 | pWneD 15.07.2014 , 12:10 3. dôvod je troÅ¡ka blbosÅ¥... ja mám AC na C-Äku a na E mmám steam a mne to ide stále v pohode
#5 | jokeX 15.07.2014 , 12:13 #4 To se omlouvám, pozdÄ›ji to pÅ™epÃÅ¡u, až budu mÃt Äas. Myslel jsem si, že to bude tÃm umÃstÄ›nÃm, ale bude to tÃm co Å™Ãkal Denoy.
#6 | ZebRa 15.07.2014 , 14:28 #3 PÅ™edpokládám, že to nepouÅ¡tÃÅ¡ jako správce a tvoje UAC (User Account Control) tÄ› tam nepustÃ.
ŘeÅ¡enÃm by tedy mohlo být spuÅ¡tÄ›nà AC jako správce (pravý kliknutà a tam to nÄ›kde bude). Pak dej vÄ›dÄ›t, jestli to pomůže nebo ne, aÅ¥ se to tu může aktualizovat.
A pÅ™ec jednal jsi, aÄkoli názoru jiného sám zastáváš se. Nenà to ironie, davovou ovcà stát se?
#7 | velmi_rad_prdim 15.07.2014 , 16:06 Mne AC nedetekoval sid, pomohlo spustanie ako spravca (denoy mi to spravil cez tiemviewer, dakujem). Ale mam problem. Ked si zavriem notebook, opat ho otvorim, musim si steam opat otvorit ako spravca, lebo nedetekuje sid
.
#8 | Denoy 15.07.2014 , 20:14 NÄ›jaké ty vÄ›ci jsem opravil a zeditoval komentáře ve fóru s pÅ™ehledem chyb v ac, mÄ›l jsem chvÃli Äasu dÃky enkovi, teÄ mám zase jinou práci
http://www.denoy.cz
#9 | bRusinky 15.07.2014 , 20:26 mÄ› to tÅ™eba ani stahnout nejde a napÃÅ¡e mi to toto chyba modulu CRL 80004005.Program nynà bude ukonÄen co stÃm mám dÄ›lat jako ?
#10 | CIERNYJ 15.07.2014 , 21:22 mne to furt neodesila data more..
Musim to vypnout rucne aznova zapnout
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 118 Komentářů: 0
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?
kundy podte hrát HELL LET LOOSE kompetitivně