Ahojte, hravali ste niekedy fifu 14ku ult na pc? Chcete sa zbavit hracov, penazi? Respektivne ich predat za primeranu ciastku, aby si mal ptispevok na fifu 15?
Tak nevahaj a dohodneme sa.
Za hracov/coins dam paysafekarty, kupim csgo itemy podla vlastneho vyberu, zalezi len na dohode, gifty na steam.
Prvy neobchodujem, traduje sa to cez prestupovu listinu!
Hrac vale, mi dal csgo itemycv hodnote nad 50 eur, ked ich chcel dat na druhy steam. Obchodoval som s maestrom. Dal som mu cca 14 eurove skiny za cca 8 milionov vo fifa.
Preco si nekupim peniaze cez web stranky? Nebudem im davat cislo kreditky, paypal nemam. Na strankach je to priblizne 0.8 - 1.5 eura za milion na pc. (Ps a xbox su ovela drahsie!)
Ked tak pm.
Autor: velmi_rad_prdim | Počet zhlédnutí: 184Založeno:14.07.201410:35
Na xbox a ps stoja ako pises skoro, len na pc su lacne, ja by som skor viac bral :* mam strasne vela prehier, no a momentalne zacinam vyhravat kym som prisiel na pre mna najlepsi squad .
Ramsey modra karta 700 tisic soz a brankar zeleny howard druhy najlepsi brankar v hre po modrom cechovi tiez stal nejak tak no zlacnel a jebe ma to!
Neymara som kupil za 1,8 miliona pred tyzdnom a pol, vysla zelena karta, lacneju a uz ma hodnotu len 950k a je mi zbytocny
Za 2 mil som otvaral baliky a ledva 800 tisic sa vratilo
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!