Noa ale... Ja jsem si jednou bral gift.. za 4 klice od nekoho a dal ho kamosoj a najednou mi pise, ze mu zmizel z knihovny.. Protoze ten typek co si to odeme bral to nahlasil jako podvod, takze mu to valve vzalo.. a to same jsem cetl dneska, ze si typek vymenoval gift.. uz to instaloval a najednou mu to zmizelo z knihovny.. ja jenom rikam, aby sis dal bacha https://www.youtube.com/watch?v=KD5fLb-WgBU
Noa ale... Ja jsem si jednou bral gift.. za 4 klice od nekoho a dal ho kamosoj a najednou mi pise, ze mu zmizel z knihovny.. Protoze ten typek co si to odeme bral to nahlasil jako podvod, takze mu to valve vzalo.. a to same jsem cetl dneska, ze si typek vymenoval gift.. uz to instaloval a najednou mu to zmizelo z knihovny.. ja jenom rikam, aby sis dal bacha
nechapem takych ludi .. chcem to len normalne vymenit lebo som sa dojebal
aj keby ten gift zmizol napÃÅ¡eÅ¡ na podporu a vrátia ti itemy už 2x som takto dostal itemy naspäť za watch dogs takže som si zadarmo preÅ¡iel skoro celú hru a itemy mám naspäť
aj keby ten gift zmizol napÃÅ¡eÅ¡ na podporu a vrátia ti itemy už 2x som takto dostal itemy naspäť za watch dogs takže som si zadarmo preÅ¡iel skoro celú hru a itemy mám naspäť