Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup. |
| fronixftw: nevedia pochopiť
fronixftw: že netoÄà my to niekedy
fronixftw:
fronixftw: a to sa my stávalo prisaham
fronixftw: založ topic
fronixftw: fronix ub
fronixftw: že my niekedy netoÄà demo
fronixftw: piÄa
VÅ¡ak stejnÄ› nic netrefÃ, je Å¡patnej a taky nemá brain.
Unban
| | Autor: hitxh | Počet zhlédnutí: 575Založeno: 12.07.2014 12:50 |
#2 | t0mzy12.07.2014, 12:51 | | |
#3 | neon12.07.2014, 12:53 | | hej hej hockedy piÄoval že mu to netoÄà |
#5 | BliQ12.07.2014, 12:58 | | Na Slovensku se pÃÅ¡e mi s tvrdým? |
#6 | hlavostroj12.07.2014, 12:58 | | Nepoznám ho neviem Äo je zaÄ ale tiež sa mi to obÄas na esl stáva.. a ban za to že nedoda demo je mi dosÅ¥ prÃsne |
#7 | hitxh12.07.2014, 12:59 | | #5 NetuÅ¡Ãm, já to celý pÅ™ekopÃroval.
#6 On mÄ›l totiž takovou podmÃnku, ale zdá se mi to Å¡patný, když mu to prostÄ› netoÄilo, ale w.e, tohle nezáležà na mÄ›, ale stejnÄ› nic netrefà a magická f9 už mu prej nejde. Tak, teÄ bych vám asi mÄ›l Å™Ãct na co jsem pÅ™iÅ¡el.
Svůj závÄ›r, můj závÄ›r znà : Nenávist, je pÅ™Ãtěž, život je moc krátkej, na to, aby jste byl pořád naÅ¡tvanej, prostÄ› to nestojà za to. Moc lidà řÃká, že esej je dobré na konci zakonÄit citátem, tvrdà se, že už to vždycky nÄ›kdo Å™ekl lÃp a když to nemůžete pÅ™ekonat, tak to aspoň využijte.
Vybral jsem manÃka, kterýho asi máte rádi.
" Nejsme nepřátelé, ale přátelé, nesmÃme být nepřátelé, i když nás může ovládnout zlost, nesmà pÅ™eruÅ¡it naÅ¡e pouto lásky. Mystické struny naÅ¡Ã pamÄ›ti nepochybnÄ› mohou znovu vzkÅ™Ãsit ty lepÅ¡Ã stránky naÅ¡Ã povahy. " |
#8 | yAvEr12.07.2014, 13:01 | | neverim ze by si este fronix zapol. |
#9 | yAvEr12.07.2014, 13:02 | | Odeslal yAvEr neverim ze by si este fronix zapol. moja hlupost...ale tak co uz |
#10 | hitxh12.07.2014, 13:02 | | On si nezapl. Jde o to, že nedodal demo. Tak, teÄ bych vám asi mÄ›l Å™Ãct na co jsem pÅ™iÅ¡el.
Svůj závÄ›r, můj závÄ›r znà : Nenávist, je pÅ™Ãtěž, život je moc krátkej, na to, aby jste byl pořád naÅ¡tvanej, prostÄ› to nestojà za to. Moc lidà řÃká, že esej je dobré na konci zakonÄit citátem, tvrdà se, že už to vždycky nÄ›kdo Å™ekl lÃp a když to nemůžete pÅ™ekonat, tak to aspoň využijte.
Vybral jsem manÃka, kterýho asi máte rádi.
" Nejsme nepřátelé, ale přátelé, nesmÃme být nepřátelé, i když nás může ovládnout zlost, nesmà pÅ™eruÅ¡it naÅ¡e pouto lásky. Mystické struny naÅ¡Ã pamÄ›ti nepochybnÄ› mohou znovu vzkÅ™Ãsit ty lepÅ¡Ã stránky naÅ¡Ã povahy. " |
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit! |
|
Momentálně nikdo nehledá soupeře |
› Hrající týmy |
1 |
2 |
0 |
Není dostupný žádný zápas na sázky. | Nejsou dostupné žádné turnaje. |
|
Hrajete Poker? ► Ano► NeCelkem hlasů: 118Komentářů: 0 | Toto je lepsie ako muzeum ? kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217 Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ? kundy podte hrát HELL LET LOOSE kompetitivně |
|