Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
cybi ma poprosil, aby som to tu dal
Takže prvom rade si zistite Äi ten cheat Äo ma údajne "detekoval" existuje je to len Äalšà výmmisel nejakého enka Äo napÃÅ¡e že som prisahal na svoju matku môžte mu odkázaÅ¥ tomu sedlákovi 16 roÄnému že nech si moju matku nebere do huby Å¡uÅ¡lavý analfabet Äo maže vÅ¡etky fóra Äo sú naňho prvom rade si vÅ¡etko zistite ja som si nikdy nezapol a ani nezapnem keby som mal zapnute tak hram uplne inak ty co somnou hrali vedia....
VÄera som hral o 3 .miesto ten 2v2 CB CUP , vypiÄoval som dzuvimu nech zobere práva tomu doyoofeelright ze je v uplnom lese že nevie niÄ a dzuvi sa urazil jak 13 rocne decko ze co ho pouÄujem o pol hodinu dojdem naspet na steam a napisal mi mas odobrate prava a dostanes banned za cheating detekovalo ti to v 50 zapasoch a dali sme tam zatial len jeden cheat,, tak trosku chlapi pouvazujte aj ked mate 13 Äi 18 rokov troÅ¡ku rozumu musite mat a pochopit preÄo mi udajne detekovalo !!!
*napis do komentaru ze niektorych v zapasoch mi dokonca nasiel enko aj evh24
http://www.shifters.eu/liga/zapasy/280651.htm viz komenty v zapase
Autor: duncan | Počet zhlédnutí: 219 Založeno: 12.07.2014 11:17
#1 | hodnedobraliga 12.07.2014 , 11:20 je ale pravda že raz keÄ hostoval dal za gh 2 fragy
zmente mi nick !
#3 | crytical 12.07.2014 , 11:36 vůbec nechat ban ! :
#5 | hodnedobraliga 12.07.2014 , 11:52 2 roky do zadu kym som tu chvÃľu hral netrafil afk hráÄa teraz prÃdem zahraÅ¥ a cyb1 hendajaky tu rozdáva
zmente mi nick !
#6 | crytical 12.07.2014 , 11:57 vsichni co dostali ban nechapu proc tady plaÄou o unban kdyz ho nedostanou tahnete k Äertu ...
#7 | hitxh 12.07.2014 , 12:27 Seš zapnutá nula a nulou zůstaneš, stahp.
Tak, teÄ bych vám asi mÄ›l Å™Ãct na co jsem pÅ™iÅ¡el.
Svůj závÄ›r, můj závÄ›r znà : Nenávist, je pÅ™Ãtěž, život je moc krátkej, na to, aby jste byl pořád naÅ¡tvanej, prostÄ› to nestojà za to. Moc lidà řÃká, že esej je dobré na konci zakonÄit citátem, tvrdà se, že už to vždycky nÄ›kdo Å™ekl lÃp a když to nemůžete pÅ™ekonat, tak to aspoň využijte.
Vybral jsem manÃka, kterýho asi máte rádi.
" Nejsme nepřátelé, ale přátelé, nesmÃme být nepřátelé, i když nás může ovládnout zlost, nesmà pÅ™eruÅ¡it naÅ¡e pouto lásky. Mystické struny našà pamÄ›ti nepochybnÄ› mohou znovu vzkÅ™Ãsit ty lepšà stránky našà povahy. "
#8 | t0mzy 12.07.2014 , 12:36 nechápem význam tohto fóra, detekovalo ti odchod dovidenia, preÄo mne nikdy niÄ nedetekovalo? lebo som v živote na cw nezapol a tebe preÄo detekovalo? keby niÄ nemáš tak asi niÄ nedetekuje nie? wake up bitch
#9 | l2p 12.07.2014 , 12:38 tiez nechapem dostane ban ked mu AC detekuje cheating a pride a napise ze necheatoval a chce unban wtf
to co
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 119 Komentářů: 0
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?