T strana :
4:30 - Prefire like a boss.
6:20 - Strili na B a protihrac walkuje do zad a on ho na wh uvidi a schvalne skoci do spiny a ceka si na frag. (Walk od modre)
10:30 - Borec chce vybehnout z kina a pak me uvidi na wh tak se lekl a cross hned na hlavu.
12:10 - Vtipne nikdy zadne kolo toto neudelaji a ted frajer rekne at hodi flash do zeber protoze tam mame vezicku a hned na nas fullout.
13:10 - Podivejte se na jeho pohyb po mape, vidi me na modre a spadne do spiny a upoceny za pc nevi co ma delat, potom chce bezet mid ale uvidi me v zebrech nablizko a chce jit pri stene ale uvedomi si ze je to moc napadne tak dela ze nevi.
14:57 - Opet jeho pohyb a cross play je vtipny stale kouka do krabice a kdyz vidi ze ve vode si ho jde omrknout tak zaleze za plantovacku a pak se vrati jak stal predtim a ceka nez mu dojde nula.
Uz me to nebavi a vim ze je to jasny cheating tak se mi nechce casovat dal ale pokud by to chh teamu neprislo odpovidajici vycasuju i ct stranu protoze tohle je vtipne.
Autor: lac1trev | Počet zhlédnutí: 501Založeno:11.07.201418:55
co ti kape? sak som neni zapaty a tie casy co si dal clear a ten 6:20 som si cakal bo vzdy ste nam isli od chrbta na bananZALEZ a NEPIS BAN BAN BANkdyz to vyopsal Lac1trev tak ses Jasnej !!!!!!