u2_logo es.sk_logo
Fórum › good job :) banned Sanji a Kapitan
Autor: kOfIlOn | Počet zhlédnutí: 393Založeno: 10.07.2014 19:19
Komentáře
#1 | THe1510.07.2014, 19:20
gj
#2 | kOfIlOn10.07.2014, 19:39
http://www.shifters.eu/profile/coku tak tohle me snad udelalo este vetsi radost ikdyz to tentokrát nemam na svedomí já :D
#3 | frnxdftw10.07.2014, 20:04
frnxdftw
a ja ?
#4 | ono10.07.2014, 20:04
ono
3. ty do stien narážaš
#4,5 | System
System
#5 | Gustavsson10.07.2014, 20:46
Gustavsson
tomasof č. 2 vazne kkt
naprosta klasika proto ze sanji nema nick oskar tak je to instant cheater diky tvoji demenci ze si nepokryjes plant apod.
to se ma divat do zeme a chodit s knifem samozrejme nejlip zady k enemy aby ti to vyhovovalo a stejne bys ho nedal
opravdu epic ze si tu hodis par cisilek z dema a 18 lety opravdu zkuseny admin rozdava bany na pockani
cim se provinil ze pouziva mozek a navic ac mu nic nenasel
kdyz prohrajes skus najit chybu v sobe a prestan tak zkusene hledat imaginární wh a podebne nesmysly stejne jako stejne zkuseny mauv1STAR
#6 | Gustavsson10.07.2014, 20:47
Gustavsson
Odeslal kOfIlOn
http://www.shifters.eu/profile/coku tak tohle me snad udelalo este vetsi radost ikdyz to tentokrát nemam na svedomí já :D

tomasof č. 2 vazne kkt
naprosta klasika proto ze sanji nema nick oskar tak je to instant cheater diky tvoji demenci ze si nepokryjes plant apod.
to se ma divat do zeme a chodit s knifem samozrejme nejlip zady k enemy aby ti to vyhovovalo a stejne bys ho nedal
opravdu epic ze si tu hodis par cisilek z dema a 18 lety opravdu zkuseny admin rozdava bany na pockani
cim se provinil ze pouziva mozek a navic ac mu nic nenasel
kdyz prohrajes skus najit chybu v sobe a prestan tak zkusene hledat imaginární wh a podebne nesmysly stejne jako stejne zkuseny mauv1STAR
#7 | kOfIlOn10.07.2014, 20:53
Odeslal Gustavsson
kOfIlOn napsal
http://www.shifters.eu/profile/coku tak tohle me snad udelalo este vetsi radost ikdyz to tentokrát nemam na svedomí já :Dtomasof č. 2 vazne kktnaprosta klasika proto ze sanji nema nick oskar tak je to instant cheater diky tvoji demenci ze si nepokryjes plant apod.to se ma divat do zeme a chodit s knifem samozrejme nejlip zady k enemy aby ti to vyhovovalo a stejne bys ho nedalopravdu epic ze si tu hodis par cisilek z dema a 18 lety opravdu zkuseny admin rozdava bany na pockanicim se provinil ze pouziva mozek a navic ac mu nic nenaselkdyz prohrajes skus najit chybu v sobe a prestan tak zkusene hledat imaginární wh a podebne nesmysly stejne jako stejne zkuseny mauv1STAR

tak abys chlapecku vedel to dmo koukalo asi 6 CHH to za 1. za 2he pri prohre opravdu hned nehledam chybu v enemy ja nejsem typ co by pri prohre vypisoval kazdeho ale Sanjimu jsem nevberil uz dlouho a za 3tí ? ze si neumim hlidat plant tak kvuli tomu on dostabne ban ? koukni si to demo a pak tu pis sracky..treba jak si de do kat a celou dobu cross na enemy nebo jak si walkuje pod B a zastavi namiri zrovnas v omente kdy mu maji vyjit enemy tohle neni o brainu tak se prober ty ucho
#8 | kOfIlOn10.07.2014, 20:54
sorry za preklepy ale neni cas tu pul hodiny odepisovat na sracky který tu píšeš.
#9 | l2p10.07.2014, 22:29
l2p
taktiez dotycny bol vycasovany tuna ->
http://www.shifters.eu/liga/zapasy/283151.ht-
m

trapne zapnute dieta ktore si spravi urcite MU takze neplac gustavsson budes snim hrat dalej, nez zase dostane ban //
#10 | stejn10.07.2014, 22:36
stejn
Hej, lidi, mrknete se na to takhle.. Ten kluk to hraje silene dobre a dlouho. Jeste na pz si daval na aimy lidi jako bamiky a jRi atd. Dostal ban za to, ze daval lip nez vy ? V zivote necheatoval bydlim s nim v jedne vesnici a hral jsem s nim dost dlouho na to abych vedel, ze nikdy nezapl. Vy tu melete o predstrelech a demech, ale uz se nedivate na sebe kvuli tomu o co jste byli horsi a tim delate z tehle ligy totalni sracku pro lidi co na to nemaj... Pokud je on cheater vycasujte bamika, Bad boye, Krueger apod.. Jinak respekt cheathunterovy :D, kterej tipuju demo ani nevidel a pokud jo tak se jedna o nejvetsi vřed na prdeli lidske ;) Done Váš StejndAKiNG
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?