Ahojte, keÄže nie som nejaký odbornÃk v smere poÄÃtaÄov tak sa chcem s Vami poradiÅ¥. Momentálne mám na programe preinÅ¡talovaÅ¥ windows ale chcel by som si zálohovaÅ¥ tie veci ako je zvuková karta atÄ. aby som to už potom nemusel znova inÅ¡talovaÅ¥ ? Možno Vám to prÃde možno triviálne ale ja osobne v tomto smere nemám s takýmito vecami skúsenosÅ¥, takže Vás prosÃm o radu. NajlepÅ¡ie by bolo ak by sme sa stretli na nejakom teamspeaku alebo kľudne aj skype keby niekto chcel.
Autor: p1Nto | Počet zhlédnutí: 185Založeno:04.07.201414:00
ahoj Brano ta tiez nenisom odbornik na tieto veci ale ta instalacia ovladacov zabere nanejvis desat minut ani nie ta daj si na cd setkych /grafika,zvukovka,net/ a nemusis zalohovat a chces tak aj tak si myslim ze musis dat na druhy disk ktory nebudes mazat D: a stejne ked reinstallujes ta by si mal instalovat znova ovladace, no neviem ale asi tak gl
da sa spravit ze skopirujes windows na druhy disk D D ale kcomu to je ked to chces preinstalovat radim ak nemas cd dwd zalohovat a stiahnut vstky ovladace z oficialnych stranok.. a mas vymalovane.. radsej viacej casu stravit za tym ako malo a na picu robota
da sa spravit ze skopirujes windows na druhy disk D D ale kcomu to je ked to chces preinstalovat radim ak nemas cd dwd zalohovat a stiahnut vstky ovladace z oficialnych stranok.. a mas vymalovane.. radsej viacej casu stravit za tym ako malo a na picu robota