petteidk - uz asi pul roku mam taky problem, ze anticheat normalne zapnem, ale aj ked kliknem na ikonu u zapasu, alebo neco v anticheate,tak vubec nereaguje, nemam tam rozehrany, ani ukonceny zadny zapas, myslÃm že to screenshot nepotrebuje,už nevÃm co s tým.. asi 10x sem to skusal odinstalovat a nainstalovat..
ciernyj - Neodesila mi data, vzdycky ho musim vypnout ruco a znova zapnout a az pak se mi odeslou..zkousel jsem preinstalovat a furt to dela asi mam retoradovanej pocitac. Dekuji velmi pekne
wiiryyyya - ZdravÃm, AC mi jde normálnÄ› zapnout, ale jakmile se chci pÅ™ipojit tak mi to hodà chybu ( viz. SS ). Dále se na AC nemůžu dát online.. DÃky za radu..
Zapnem ho - otvorÃm buÄ normálne / alebo cez spustiÅ¥ ako správca, naskoÄà to okno že sa aktualizuje a bla bla, a hneÄ sa to vypne. NenaskoÄà mi ani okno z logovanÃm.
V procesoch to ukazuje nieÄo v tom zmysle že "Shifters - Aktualizácie - pripravuje ..." keÄ na to kliknem tak sa niÄ nedeje.
Na dolnej lište mi takisto neukazuje ikonku AC.
#Skúšal som to cez správcu
#Skúšal som to cez otvorenie umiestnenie súboru
#Skúšal som reinstall
#Mám najnovšà NET Framework
#Mám najnovšà Service pack
#Mám Internet Explorer
#Mám dobre nastavený Äas a dátum
#Nevyhazduje mi to žiadnu chybu/error
#Reinstall NET Frameworku nepomohol
#Predvolenie Internetu Explorer nepomohlo
PS : ani mi nepÃÅ¡te že mám kôli tomu reinstallovaÅ¥ windows
PS#2 : mám Windows7
PS#3 : mám .NET Framework 4.5.1
PS#4 : odinštaloval som 4.5.1 nainštaloval 4.0 aj tak to nejde
kytpo - Cc.nejdou mi nahravat screeny z ac rovnou na web.jsou rozmazane a neni na nich nic vidÄ›t,mohl by nekdo z vedenà kouknout a opravit to ? byl bych moc vdÄ›Äny
jokeX - Byl jsem na zápas pÅ™ipojený pÅ™es AC, chtÄ›l po mÄ› abych upnul screeny, tak jsem dal zruÅ¡it a na webu nenà záznam, že jsem byl napojený. PÅ™itom jsem se pÅ™es nÄ›j pÅ™ipojil, nevÃm jestli to je chyba mojeho PC nebo AC. Ale pro jistotu Ti to tady pÃÅ¡u, pokud se to už stalo nÄ›komu pÅ™edemnou.