u2_logo es.sk_logo
Fórum › DZUVIIIIIIIIII TA TY VIES
Lucasinho
NEMAŽ

http://www.shifters.eu/cup/zapasy/112330.htm

Pre info , napisal som to bohužial mi to už stihol bezdôvodne zmazať tento pán admin a týmto žiadam aj o odobratie jeho práv, napíše že som si mal dať pausu a nevie čo riešim.

Tak pre tvoje info , ja som server nedodal to je prvá vec , druhá vec na serveri nešla pausa ako vidíš na SS mal som 5-10 fps lebo som mal aktualizaciu Windowsu neviem o čom točíš potrebuješ to azbukov alebo ako zidan?

BOHUŽIAL SOM DOSTAL ZAKAZ PRISPIEVANIA KOMENTAROV BEZ UDANIA DVôVODU,SENSO K TEBE SA BOHUZIAL NEBUDEM VYJADROVAT TY SI 15 ROCNY ANALNY VENČEK
Autor: Lucasinho | Počet zhlédnutí: 249Založeno: 24.06.2014 15:28
Komentáře
#1 | SENSO24.06.2014, 15:30
neprezivaj to tolko a neplac konecne sa spametaj kolko mas rokov?
#2 | THEREALFLYFIVE24.06.2014, 15:32
:D Už jsem chtěl platit denoyovi nech mu práva veme ... ale dáme mu ještě šanci :o
ألخطوه ألؤلى للنجاح هي في تحديد ألهدف ............... Wir müssen die Juden ausrotten. EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHERER ! SIEG HEIL ! >> Lepší lepší lepší lepší jak si můžeš myslet, že seš lepší, Pořád se mi dělá zle ze všech těch lží, nejde bejt lepší než ten nejlepší. >>> Makat rukama, ha, už nikdy vůbec, dostal jsem boží dar, mám na všechno talent, na co šáhnu, jenom kvete, jednou to všechno sklidim, ty jsi plevel jdi do prdele.
#3 | eRiy24.06.2014, 16:02
suhlasim jeden z tych horsich adminov
#4 | eNkooo24.06.2014, 17:01
Žádných horších jen když řeší podle pravidel neznamená že je horší měli by jste se zamyslet co tu píšete brečíte tu jen že jedná podle pravidel ? SS tam byli dodané za to že ty si měl 5 fps nemůžeme, to že ty si nedodal server nikoho nezajímá v pravidlech je jasné psané že tým který dodá IP tak se musí všichni hráči napojit do 10 minut od zadaní IP adresy nikdo tu nebude čekat než tobě se to aktualizuje máš si to zkontrolovat před zápasem. Důvod máš jasně daný tvůj komentář číslo 7 naučte se psát slušně vaše nadávky nikde tolerovat nebudou. V tomto případě admin jednal správně, takže nevidím důvod aby byli práva odebrané.
Přidat Komentář
Tato téma byla uzamčena.
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?