Bolo mi povedane, ze je jedno, co spravi uzivatel so svojim uctom, ci ho preda a podobne, preto vymenim cs:go itemy, ktore mi ostali, tj ak47 redline, awp redline, udp guardian, m4a1 guardian, p250 taku modru mam, p2000 fragcam st + sft ucet za sft ucet bez medaili s 10 eurovou paysafekartou, ked tak pm, udaje nedavam prvy.
Autor: tic-tac | Počet zhlédnutí: 218Založeno:23.06.201409:37
Si inteligentny ako ballotelli, ked si obliekal rozlisovacku.
nechaj ho hra sa na velkeho pana pritom som onom este ani nepocul :-) mysli si zejeho komenty a slova su vtipne, ale ked to vyjde z jeho ust tak to je ako ked si ujebem :-) takze tak nevsimaj si toho :-)
Ja si z neho nic nerobim, horsie veci som tu cital. Prava? Moj zivotny sen, ironia, hrac dostal ban za cheating, nasledna za tyzden unban od vedenia, nie dakujem. 1x som si vzal prqva spravcu, ked mi vedenie zacalo bez priciny nadavat, 2x ked fronix dostal unban, vedenie slubovalo, ze mu da ban, cakal som nan, no sluby nie su skutky. Potom mali poradu a zavolali ma na tsko, donutili ma 3x. No ked smajlo zabanoval asha za cheating a denoy mu dal unban, tak som si ich vzal nadobro.
Ja viem, ze som dement, na u2 som si vzal prava, ked som nemal cas na web, 2x, ked sa mi slab1 lab1, co sme ho vyhodili predtym z at vyhrazal odobratim prav a 3x, ked mi koder webu lite nechcel zmenit nick
A na es4u, ked mi crazy zakazal robit po, lebo si setril slubovane ceny na novy web.
Raz mi vzali prava na egcku, za neaktivitu ;o
#7 NebuÄ na mÄ› hnusný ألخطوه ألؤلى Ù„Ù„Ù†Ø¬Ø§Ø Ù‡ÙŠ ÙÙŠ ØªØØ¯ÙŠØ¯ ألهدÙ
............... Wir müssen die Juden ausrotten.
EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHERER ! SIEG HEIL ! >> Lepšà lepšà lepšà lepšà jak si můžeÅ¡ myslet, že seÅ¡ lepÅ¡Ã,
Pořád se mi dÄ›lá zle ze vÅ¡ech tÄ›ch lžÃ,
nejde bejt lepšà než ten nejlepÅ¡Ã. >>> Makat rukama, ha, už nikdy vůbec,
dostal jsem božà dar, mám na všechno talent,
na co šáhnu, jenom kvete,
jednou to všechno sklidim, ty jsi plevel jdi do prdele.
Ja si z neho nic nerobim, horsie veci som tu cital. Prava? Moj zivotny sen, ironia, hrac dostal ban za cheating, nasledna za tyzden unban od vedenia, nie dakujem. 1x som si vzal prqva spravcu, ked mi vedenie zacalo bez priciny nadavat, 2x ked fronix dostal unban, vedenie slubovalo, ze mu da ban, cakal som nan, no sluby nie su skutky. Potom mali poradu a zavolali ma na tsko, donutili ma 3x. No ked smajlo zabanoval asha za cheating a denoy mu dal unban, tak som si ich vzal nadobro. Ja viem, ze som dement, na u2 som si vzal prava, ked som nemal cas na web, 2x, ked sa mi slab1 lab1, co sme ho vyhodili predtym z at vyhrazal odobratim prav a 3x, ked mi koder webu lite nechcel zmenit nickA na es4u, ked mi crazy zakazal robit po, lebo si setril slubovane ceny na novy web. Raz mi vzali prava na egcku, za neaktivitu ;oDakujem za hejty.