ZdravÃm,
našla by se zde osoba, která by mi darovala steam s cs:go? Samozřejmě chci steam, na kterým je ban, aby jste si nemysleli, že zde žebrám o origo hru. Potřebuji to jen na přehrávánà dem. https://www.youtube.com/watch?v=Ctf-9q2cmuY
Autor: bartolomej | Počet zhlédnutí: 211Založeno:21.06.201421:23
Ahoj nedaroval by si mi 1000€? Aby si nepovedal že žobrem možu byÅ¥ samozrejme aj po 200€ a možu byÅ¥ aj pokrÄene, potom napiÅ¡ pm dam ti adresu
Ahoj nedaroval by si mi 1000€? Aby si nepovedal že žobrem možu byÅ¥ samozrejme aj po 200€ a možu byÅ¥ aj pokrÄene, potom napiÅ¡ pm dam ti adresu
UrÄite sa niekto nájde a keÄ nie sleduj summer zľavy na steam urÄite bude dobrá a vhodná na csgo a potom mi nezabudni hneÄ spraviÅ¥ movie dik xD
UrÄite sa niekto nájde a keÄ nie sleduj summer zľavy na steam urÄite bude dobrá a vhodná na csgo a potom mi nezabudni hneÄ spraviÅ¥ movie dik xD
DÄ›lám to vlastnÄ› kvůli tobÄ› PohlÃdám si slevy, ale pÅ™ÃpadnÄ›, že tu nÄ›kdo bude mÃt zabanovanej steam, tak bych ho bral
#5 Äauألخطوه ألؤلى Ù„Ù„Ù†Ø¬Ø§Ø Ù‡ÙŠ ÙÙŠ ØªØØ¯ÙŠØ¯ ألهدÙ
............... Wir müssen die Juden ausrotten.
EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHERER ! SIEG HEIL ! >> Lepšà lepšà lepšà lepšà jak si můžeÅ¡ myslet, že seÅ¡ lepÅ¡Ã,
Pořád se mi dÄ›lá zle ze vÅ¡ech tÄ›ch lžÃ,
nejde bejt lepšà než ten nejlepÅ¡Ã. >>> Makat rukama, ha, už nikdy vůbec,
dostal jsem božà dar, mám na všechno talent,
na co šáhnu, jenom kvete,
jednou to všechno sklidim, ty jsi plevel jdi do prdele.
#7 jak ne ?ألخطوه ألؤلى Ù„Ù„Ù†Ø¬Ø§Ø Ù‡ÙŠ ÙÙŠ ØªØØ¯ÙŠØ¯ ألهدÙ
............... Wir müssen die Juden ausrotten.
EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHERER ! SIEG HEIL ! >> Lepšà lepšà lepšà lepšà jak si můžeÅ¡ myslet, že seÅ¡ lepÅ¡Ã,
Pořád se mi dÄ›lá zle ze vÅ¡ech tÄ›ch lžÃ,
nejde bejt lepšà než ten nejlepÅ¡Ã. >>> Makat rukama, ha, už nikdy vůbec,
dostal jsem božà dar, mám na všechno talent,
na co šáhnu, jenom kvete,
jednou to všechno sklidim, ty jsi plevel jdi do prdele.