Nemůžu se podÃvat z okna, protože by mi mohl sluneÄnà svit ublÞit ألخطوه ألؤلى Ù„Ù„Ù†Ø¬Ø§Ø Ù‡ÙŠ ÙÙŠ ØªØØ¯ÙŠØ¯ ألهدÙ
............... Wir müssen die Juden ausrotten.
EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHERER ! SIEG HEIL ! >> Lepšà lepšà lepšà lepšà jak si můžeÅ¡ myslet, že seÅ¡ lepÅ¡Ã,
Pořád se mi dÄ›lá zle ze vÅ¡ech tÄ›ch lžÃ,
nejde bejt lepšà než ten nejlepÅ¡Ã. >>> Makat rukama, ha, už nikdy vůbec,
dostal jsem božà dar, mám na všechno talent,
na co šáhnu, jenom kvete,
jednou to všechno sklidim, ty jsi plevel jdi do prdele.
sa bojim pisat komentare aby mi ich niekto neprepisalchcem mat 14 a byt admin
Máš 14 ? PÅ™ijatý ألخطوه ألؤلى Ù„Ù„Ù†Ø¬Ø§Ø Ù‡ÙŠ ÙÙŠ ØªØØ¯ÙŠØ¯ ألهدÙ
EIN VOLK, EIN REICH, EIN FÜHERER ! SIEG HEIL ! >> Lepšà lepšà lepšà lepšà jak si můžeÅ¡ myslet, že seÅ¡ lepÅ¡Ã,
mozem si zavolat aj kamaratov z posterusu?
aktivita velka od kedy dojdem z druziny az do 19:00 potom spat. Skusenosti s cheatmi vyborne, cheatujem uz par rokov, mat par MU ale ked mi date prava rychlo sa stratia.
mozem si zavolat aj kamaratov z posterusu?aktivita velka od kedy dojdem z druziny az do 19:00 potom spat. Skusenosti s cheatmi vyborne, cheatujem uz par rokov, mat par MU ale ked mi date prava rychlo sa stratia.
Beru tÄ› dÄ›lám novou ligu... PLAYWITHOUTRAISEN teÄka eu tak se můžeÅ¡ pÅ™ipojit do ATألخطوه ألؤلى Ù„Ù„Ù†Ø¬Ø§Ø Ù‡ÙŠ ÙÙŠ ØªØØ¯ÙŠØ¯ ألهدÙ
mozem si zavolat aj kamaratov z posterusu?aktivita velka od kedy dojdem z druziny az do 19:00 potom spat. Skusenosti s cheatmi vyborne, cheatujem uz par rokov, mat par MU ale ked mi date prava rychlo sa stratia.Beru tÄ› dÄ›lám novou ligu... PLAYWITHOUTRAISEN teÄka eu tak se můžeÅ¡ pÅ™ipojit do AT