Nehladaj, bo prehras a nezdvihne sa nam rank ta vcera 16:2, 16:7 (9) nepamatam si a z 5:10 na 16:12 ;* proti sherifom a eaglom, zachvilu bude eagle! Dpci 3x tahame po sebe a neda to rank a predtym den som mal tiez vyhru, ked som hral s kilasom, magnatom a mirecom predtym 14:16 a 15:15, hore rank sup!
Ze e, 40 truhiel som otvoril x 1,8 kluc + cca 25 kupil to he tiez do 30 eur, awp asiimov 60 eur a nic mi nepadlo, typek otvoril 6 bedni a ma statrack vulcan za cca 200 eur, kde je spravodlivost...
Mal som skore 36:22, prehrali sme 16:14 a padol mi rank na dva kalachy raz, kde je spravodlivost, ptm hraj s no brain random hracmi kalach v zatvorke,, ci dva, pripadne aj sherifovia su daktori low, nehovorim, ze som dobry, ale preco to furt dava teplych francuzov, hlupych rusov, zdegenerovanych turkov, trapnych nemcov, alebo zajebistovych poliakov ;D
Tebe jebe z tvojho skrachovaneho webu a z toho ze si drzgros, prijebany patrik budai! Slavny majitel es4u, radsej vypol web, akoby mal poslat hracom ceny. Chodi na sft, chvali sa svojim ac, zhadzuje tento web, uraza ludi a sam je najvacsi _#%^! tu na webe zaregistrovany. Pripic.
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!