Kevin Hanusek
Pred 22 hodinami v blÃzkosti Pezinok · Upravené
HovorÃm to nerad ale majstrami sveta v ľadovom hokeji na rok 2014 budú ÄŒesi snažia sa a bavia sa hrou... ÄŒo sa o naÅ¡Ãch hokejistoch povedaÅ¥ nedá prestali veriÅ¥ v úspech..
PáÄi sa mi to · · PropagovaÅ¥ · ZdieľaÅ¥
Luci Bajákovej, Michalovi Micalovi Dufekovi a Davidovi Petreskemu sa to páÄi.
Peter Hesek Ani piÄi.. To radÅ¡ej Kazachstan ako oni..
Pred 22 hodinami · PáÄi sa mi to
Kevin Hanusek TIež ich nemám rád na pár vynimiek ale tak to vidÃm najviac sa snažia zo vÅ¡etkých teamov... beriem ich ako každý iný team NO ÄŒR vyhra ako TEAM tà hokejisti nemôžu za to že 80% národa maju
&+?&&ou
Pred 22 hodinami · Upravené · PáÄi sa mi to
Peter Hesek Hrajú dobre, ale mne vadi to ich nekoneÄné šťastie. Uvidime ako to dopadne ja stále verÃm že naÅ¡i prekvapia
Kevin Hanusek Tiež fandÃm naÅ¡Ãm ale kurvia to lahko sa hovorà a tažšie robà ale tam su primitÃvne chyby .. Å¡tastÃm by som to nenazval proste su v spravny Äas na spravnom mieste to možes aj o Å¡vedsku povedaÅ¥ že minulý rok vyhrali len so Å¡tastÃm
Kevin Hanusek Proste Äesko bolo v hokeji vždy lepÅ¡ie ako Slovensko To je Fakt!
Kevin Hanusek Tà hokejisti ani nemôžu za koho hrajú keby je JaromÃr Jágr slovák tak ho tiež každý vyvýšuje nehovor že nie
Peter Hesek Nemyslim len tento rok ale stale. Chyby tam su ale ber to tak je to mlady team
Peter Hesek Tak bolo ale odzrkadlilo sa to od toho ze nas po rozpade CSR jebli do C kategorie a oni ostali v A a teraz sa chvalia ze maju viac uspechov no bodaj by nie
Kevin Hanusek To už nerieš
Kevin Hanusek Proste 80% Äechov neznášam a 20% fandà hokeju a berú to ako Å¡port a nie národnu bitku a jedného Äecha dokonca aj milujem Jarda Procházka
Pred 22 hodinami · PáÄi sa mi to · 1
Jarda Procházka
Kristian Corovcak urÄite nie si pozri hru Rusou
Kristian Valachovic Neskutocne pekne meno mas Kristian
Kristian Corovcak aj ty krv1
Kristian Valachovic ÄŽakujem menovÄe
Kevin Hanusek
https://www.youtube.com/watch?v=nOzR5Jnd6bU
American History X - Full fight uncut.
I edited this film from the original one so everyone could see the whole gun fig... Zobraziť viac
Pred 21 hodinami · PáÄi sa mi to · OdstrániÅ¥ ukážku