Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup. |
Fórum › HráÄi CS GO západné Slovensko | Ahoj, hľadáme spoluhráÄov do budúcnosti. Sme dvaja(už traja) chalani zo Západného Slovenska - konkrétne okres TrenÄÃn, a chceli by sme skúsiÅ¥ troÅ¡ku viac hrotiÅ¥ CS, takže hľadáme nejakých zanietencov, ideálne zo Slovenska niekde poblÞ Západu - kvôli budúcnosti by to bolo ideálne. Sme mladà chalani takže by sme chceli neskôr troÅ¡ka pocestovaÅ¥ a skúsiÅ¥ LAN turnaje, zatial predovÅ¡etkým na Slovensku, a neskôr podľa penazÃ, Äasu možno aj smer Praha alebo Poľsko. CSku sa venujeme len krátko a preto by sa nám možno ziÅ¡iel aj niekto skúsenejÅ¡Ã, kto sa venuje tejto hre dlhÅ¡ie. MyslÃm, že na to že máme odohraných cca. 300 hodÃn nám to ide celkom fajn, sme dlhoroÄnà hráÄi FPS hier, takže nejaké to myslenie a cit pre hru urÄite máme a rozhodne sa chceme zlepÅ¡ovaÅ¥, a rozhodli sme sa, že nastal Äas nájsÅ¥ nejakých spoluhráÄov ktorà by nám stým pomohli. Sme vo veku 16-18 rokov takže ideál by bol tam niekde, nebránime sa ani starÅ¡Ãm spoluhráÄom, ale vieme ako to chodà Äo sa týka názorov a veku... Zatiaľ by sme sa chceli zlepÅ¡ovaÅ¥ na laddery, NC poprÃpade ak by sa to zlepÅ¡ilo ohľadom týmovej hry - tak ligy... predovÅ¡etkým pomaly a rozumne. Nehľadáme žiadneho týždnového machra s egom, ktorý to po pár hrách zabalÃ. Kto by mal záujem nájsÅ¥ partiu s rozumom, s cieľom zlepÅ¡ovaÅ¥ sa a niekam to Äasom dotiahnuÅ¥, Älovek ktorý má predovÅ¡etkým Äas, nejaké skúsenosti a predovÅ¡etkým zanietenie zahraÅ¥ si s chuti nech sa mi ozve na jeden z nasledujúcich kontaktov : razer2244
Zostava : Ralf,ChaORic,Razex,TBA,TBA | | Autor: Ralf | Počet zhlédnutí: 472Založeno: 29.04.2014 13:03 |
#1 | feFo29.04.2014, 13:27 | | na jeden z nasledujucich kontaktov.... a je tam len 1 kontakt  |
#2 | FilipSomJa29.04.2014, 14:37 | | Ja urÄite dám /Nová Dubnica Nepotrebujem byÅ¥ Skill ,hlavne že sa zabavÃm. SKILL=Obchádzanie AC.
|
#3 | Montty29.04.2014, 15:50 | | Veľa šťastia! urcite Slovensko potrebuje nové Nádejné tými ako ste vy!!! |
#4 | Ralf29.04.2014, 16:07 | | rrrrr |
#5 | hev1-29.04.2014, 17:54 | | Máš PM  |
#6 | sobrancan129.04.2014, 18:08 | | zober mna, som zo sobranec, sice zapadna ukrajina, ale zapad ako zapad, ci ? |
#7 | ono29.04.2014, 18:21 | | ralf!!!  gl ty hairstyler  |
#8 | addass29.04.2014, 18:21 | | Odeslal sobrancan1 zober mna, som zo sobranec, sice zapadna ukrajina, ale zapad ako zapad, ci ?  DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD +1 vychodnaris |
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit! |
|
Momentálně nikdo nehledá soupeře |
› Hrající týmy |
1 |
2 |
0 |
Není dostupný žádný zápas na sázky. | Nejsou dostupné žádné turnaje. |
|
Hrajete Poker? ► Ano► NeCelkem hlasů: 119Komentářů: 0 | kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ? Tak toto je jaká jeba sexy body add me 33899784 Toto je lepsie ako muzeum ? kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217 Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ? |
|