serus prosÃm vas ako sa platà pres ten paysafecard ? jeste jsem se stÃm nesetkal chci si koupit GO ale normal platba pres ucet asi na steamu nepujde co ?
Autor: kOfIlOn | Počet zhlédnutí: 187Založeno:18.04.201421:47
normálne pôjdeÅ¡ do obchodu kde majú paysafecard, ja to kupujem v Maxe alebo v novinových stánkoch to dostaÅ¥, ona ti dá taký ako keby ticket a potom si odpÃÅ¡eÅ¡ ten kód tam, kde to potom budeÅ¡ zadávaÅ¥ napr na steam, keÄ si budeÅ¡ chcieÅ¥ dobiÅ¥ money hore máš Profil --> Details -> Add founds -> dáš hodnotu a tam ti už vyhodà potom Äo máš kde napÃsaÅ¥ je to eaz.
normálne pôjdeÅ¡ do obchodu kde majú paysafecard, ja to kupujem v Maxe alebo v novinových stánkoch to dostaÅ¥, ona ti dá taký ako keby ticket a potom si odpÃÅ¡eÅ¡ ten kód tam, kde to potom budeÅ¡ zadávaÅ¥ napr na steam, keÄ si budeÅ¡ chcieÅ¥ dobiÅ¥ money hore máš Profil --> Details -> Add founds -> dáš hodnotu a tam ti už vyhodà potom Äo máš kde napÃsaÅ¥ je to eaz.
okey cize si vlastne kupim taky kupon v hodnote napriklad 300 kÄ pak zadam ten kod a na steam se mi ty love prictou a muzem kupovat ze , dikes
normálne pôjdeÅ¡ do obchodu kde majú paysafecard, ja to kupujem v Maxe alebo v novinových stánkoch to dostaÅ¥, ona ti dá taký ako keby ticket a potom si odpÃÅ¡eÅ¡ ten kód tam, kde to potom budeÅ¡ zadávaÅ¥ napr na steam, keÄ si budeÅ¡ chcieÅ¥ dobiÅ¥ money hore máš Profil --> Details -> Add founds -> dáš hodnotu a tam ti už vyhodà potom Äo máš kde napÃsaÅ¥ je to eaz. okey cize si vlastne kupim taky kupon v hodnote napriklad 300 kÄ pak zadam ten kod a na steam se mi ty love prictou a muzem kupovat ze , dikes
presne tak -->so eazy.
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!