Hladam, zalozim team na cs:go. Na tuto hru som nadaval, lebo mi vobec nesla =D. Gocko som hral, ked vyslo cca mesiac, rok som to nehral kvoli fpskam, od 17.3. som prestal hrat 1.6a v vrhol som sa na gocko, ocenenie mi padlo predtym zo sheriffa na ostrilena I, bol som po navrate posledny v tabulke, mal som bany na lobby, neunasal som, tak to padalo. Zacal som hrat public a konecne som pochopil princip v go awp. Z ostrilena 1 mam dva kalachya preto hladam daky team, alebo hracov na lobby, pripadne clan do ligy. S rusmi ma to nebavi a ani moc s poliakmi :*.
Ak by mal niekto zaujem, tak piste. Mam 22, trosku viac trafim ako som trafil. Od 17.3 do 27.3 som dal cca 20-30 winov. Aktivita od 16 30 do 22 30 a soboty podla pocasia, ak je uprsane od rana do rana a ak je slnecno, treba ist do zahrady, pripadne von
Ked tak piste
Predam/vymenim 10 eurovu paysafecartu, jebnuta predavacka sa pomylila...
Autor: ae | Počet zhlédnutí: 243Založeno:28.03.201409:55
uz te vyhodili ze zeleznice? tak to tvuj zivot skoncil
Na zeleznici je fajn, aspon mas prehlad kde robim zabezpecovacie zariadenia vykazuju spravnu cinnost, bezpecnostne zavery v plnom pocte, uzavrete. v pohode robotka 600 euro v cistom s dietami plus za 30 eur cestujem cely rok, pohoda a ty? Este ta zivy mamka?
Mesacne usetrim 150 eur za mesacnik, takze teoreticky mam 600-750 eur