ZdravÃm vÅ¡echny fanouÅ¡ky tohoto internetového "sportu". Jsem výhradnà obchodnà zástupce pro spoleÄnost Amix Nutrition, která má na starosti veÅ¡keré suplementy ohlednÄ› sportu a hlavnÄ› kulturistiky. Napadlo mÄ› obrátit se zde, protože jsem tu hru hrál asi 7 let, steam mám od roku 2006. VÃm, že za tu spoustu mixů, CWÄek a Gatherů jsem "potkal" nespoÄet kluků, kteřà posilujà a mohli jsme se bavit hodiny a proteinech a gainerech a sypaÄkách obecnÄ›.
ProÄ tu pÃÅ¡u - s touto znaÄkou chceme prorazit do už tak nabitého trhu tÄ›chto výrobků, máme ale jednu obrovskou výhodu, mohu zaruÄit, že máme proteiny, amina, gainery a vÅ¡echny souvisejÃcà produkty za nejlevnÄ›jšà cenu.
Zde máte stránku www.amix-nutrition.cz, ti kteřà se v oboru troÅ¡ku vyznajÃ, vÄ›dÃ, že máme team profÃků co se kulturistiky týÄe.
Ceny na webu jsou pÅ™ehnané, u nás najdete vÅ¡echny výrobky s minimálnÄ› 20% slevou, takže i po registraci jsme pořád o dost levnÄ›jÅ¡Ã
PodÃvejte se na fb stránky: Musclecore Line-Amix, už tam dáváme výrobky za naÅ¡i cenu.
Kdyby měl někdo zájem, pište na mail: pszotkowski.amix@gmail.com a já vám zašlu naše ceny.
Omlouvám se, že jsem se tak rozepsal. Nostalgické vzpomÃnky na shifters mÄ› vždy budou bavit