Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Fórum ›
Pomoc s pokazeným PC prosÃm ZdravÃm, mám pokazený notebook, ale myslÃm že to nieje tak pokazené že by to nutne potrebovalo opravu a preto sa chcem spýtaÅ¥ Äi by ste mi niekto nevedeli pomôcÅ¥.
- KeÄ zapném notebook tak boot menu už nieje ako na windowse 7 (moderné) ale zastaralé ako na windowse XP alebo eÅ¡te starÅ¡om.
- Mám na výber 2 možnosti -> Start Windows normaly, alebo Launch repair menu (recommended)
- Nech zapnem ktoré koľvek z týchto 2 tak mi to spustà "Asusow Preload Wizard" Je to nejaké ASUS menu na repair PC, lenže aj keÄ ten proces vykonám a nechám to dokonÄiÅ¥ niÄ sa nezmenà a furt sa to spúšťa pri zapnutà -> Nemôžem sa dostaÅ¥ do windowsu.
ÄŽakujem za každú radu Samozrejme preinÅ¡talovaÅ¥ win ma napadlo tiež, ale neviem Äi mam original CD na windows, pretože už som to mal v notebooku nainÅ¡talované, tým pádom ak sa nemýlim jediná možnosÅ¥ aby sa mi zachoval original windows tak to musÃm daÅ¥ do opravy Äi?
ÄŽakujem
Autor: edyn | Počet zhlédnutí: 221 Založeno: 15.03.2014 11:12
#1 | Yankees 15.03.2014 , 11:25 Hmm, vypadato že ti možna odešel HDD, skus format, a jestli ani to nepomuže, tak asi novy HDD (ještě mužeš skusit programy na opravu HDD, ale to asi nepomuže, jestli to je fyzicka chyba).
#2 | edyn 15.03.2014 , 11:30 1# našťastie je notebook eÅ¡te v záruke, tak ak máš pravdu Äo dúfam že nie, tak hádam mi to zreklamujú
KeÄže má len pol roka..
#3 | Yankees 15.03.2014 , 11:33 jako bral jsem nejvice možnou variantu, tyto věci se stavaji.
Ale jestli tam maÅ¡ duležite data tak jeÅ¡tÄ› neni nic stracene, a stahnisi Ubuntu LiveCD, ten by ti mÄ›l umožnit spustit pc bez funkÄniho HDD a data si daÅ¡ na externidisk, nebo na flashku
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 120 Komentářů: 0
iREALIT.old team
eFIVE
Hefoo
exitz
Bagoo
Fantomas
09.07.2025 bol som tu a pozdravujem vsetkych old school 1.6 hracov
vas eFIVE
hladáme enemy 19:00 de_inferno, server ON
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784