ahojte vsetci co mi drzali palce vcera..no dopadlo to najhorsie ako mohlo..vcera som si este dal vecer martankov ale s tych ufonov ma chytila akurat tak poriadna sracka... tak som si zroloval taku gulicku z hajzlaku a strcil si ju do zadnej casti tela. no a rano som rychlo isiel do teska a hovorim lekarnicke ze mam zaludocne problemy a ta pica mi dala prehanadlo, ja som o tom nevedel. tak som isel do skoly a dal som si to, cez slovinu ma to chytilo tak som sa vypytal na wc. nadavali obe ucitelky ale potom ma pustili, tak som to pustil a hned ako som sa vratil to zas zacalo. tak som sa zas vypytal a uz ma nechceli pustit ze tam mam tahaky, tak som sa tam len tak dosral. spoluziaci sa mi strasne smiali ja som bol cely cerveny tak ma ucitelky poslali domov ze pojdem na nahradny termin do trencina. tak som taky dosraty utekal kilometer cez vselijake kriky nech ma nikto nevidi a ked som prisiel domov tak som sa rozplakal lebo mi v jarku niekde vypadli kluce. tak som taky dosraty smradlavy utekal po meste a az teraz som ich nasiel, niekto si ma aj natacal. uz ma ta kakaloza aj presla, horsie je ze mi teraz kazdy pise ci to je pravda ze ci som sa na tom monitore ozaj dosral. neviem co mam robit este si ma niekto natacal ako som isiel taky dosrany po chodniku
Autor: MULANOSTYLOS | Počet zhlédnutí: 544Založeno:12.03.201412:20