u2_logo es.sk_logo
Fórum › PRÁCE Z DOMU
MichalM
►► NA ÚVOD CHCI ŘÍCI ŽE POKUD PŘEDEM TENTO PROJEKT ODSOUDÍTE A NEMÁTE DOSTATEČNOU SNAHU A CÍLEVĚDOMOST NENÍ TO NIC PRO VÁS, VÝDĚLKY SE NYNÍ POHYBUJÍ V ŘÁDU DESÍTEK KORUN MĚSÍČNĚ, ALE NEBUDE TO TRVAT DLOUHO A ZMĚNÍ SE TO NA STOVKY A MOŽNÁ I TISÍCE,VŠE ZÁLEŽÍ JENOM NA VÁS. ◄◄

Zdravím,
tento projekt je dá se říct zatím ještě v plenkách,byl spuštěný teprve před pár dny ale jeho potenciál je obrovský. Pokusím se vám v pár větách vysvětlit jak to celé funguje, jak si nějakou korunu vydělat a co pro to musíte udělat.
Tento projekt má velice jednoduchou, ale velmi efektivní myšlenku. Jednoduše řečeno firmy a to i velice známe dávají na tuhle stránku svoji reklamu a majitel za tyto reklamy dostává peníze. Celý princip je založený na aktivitě a počtu celkových návštěvníku těchto stránek, velice jednoduchá rovnice.
Reklama + Návštěvnost + Aktivita = Počet vydělaných peněz.
Proto čím více lidí stránky navštíví, tím více peněz majitel dostane a až 95% ze zisku vám za spolupráci pošle. Bez vás by totiž systém nefungoval proto vám platí.
Na stránkách jsou hry, vyhledávač, obchody a spoustu dalších věcí. Celá stránka je teprve v beta verzi proto každým dnem přibývají nové a nové věci. VY máte šanci být u zrodu fenoménu o kterém si dovolím tvrdit že do roka a možná i dříve ovládne velkou část naší planety. Zájem o reklamu už zvažují takový giganti jako je BMW,MC'DONALDS,COCA COLA,SAMSUNG,ADIDAS a mnozí další. Z toho logicky vyplívá že výdělky budou s rostoucím zájmem růst. Tohle bylo v krátkosti jaká je myšlenka a nyní vám napíšu pár odkazů, kde je vše ve videonávodu vysvětleno.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////-
-
////
REGISTRACE ZDE: http://www.gatwin.com/?code=CZ002824A
/////////////////////////////////////////////////////////////////////-
-
////

VIDEO PREZENTACE: http://youtu.be/sYbvYJvlNdU

V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat !
Autor: MichalM | Počet zhlédnutí: 400Založeno: 21.02.2014 21:08
Komentáře
#1 | 2pac21.02.2014, 21:18
2pac
WTF
#2 | clarysoN21.02.2014, 21:23
clarysoN
A kde mam tu istotu ze mi nieco daju ? podla mna vsetko pojde majitelovy :D
#3 | MichalM21.02.2014, 21:33
MichalM
Na tom videu je vše vysvětlené ..tento projekt jede teprve 4dny ale už je registrováno téměř 145000 lidí..jste u úplného zrodu a tím pádem možnosti být ta "koruna stromu" u klasického mlm na kterém je tahle stránka založená,nevím jak vy ale já do toho jdu..kdo chce najde si o tom všem na internetu tak jako já.. mám sice pod sebou teprve asi 18lidí a na účtu 3$ ale jak říkám zatím je průměr u mě dolar denně a později to bude mnohonásobně více.
#4 | MichalM21.02.2014, 21:37
MichalM
Nikoho nenutím,tento byznys je o snaze,vizi a vytrvalosti.

"kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá výmluvy a důvody"
#4,5 | System
System
#5 | clarysoN21.02.2014, 21:37
clarysoN
ako ziskam pod seba ludi?
#6 | clarysoN21.02.2014, 21:39
clarysoN
#7 | MichalM21.02.2014, 21:42
MichalM
Potřebuješ vždy nějakého "sponzora" který tě na stránku přivede (tím sem teď já) po registraci budeš mít vpravo nahoře pod svým účtem svůj link přes který budeš zvát lidi k registraci pod tebe (klasický systém MLM - pyramida) a pak už je jen na tobě kde budeš lidi hledat: oslovíš kamarády na fb,forech,blogu..) jedinné co je potřeba aby tito lidé byly aktivní to znamená každý den (nebo co nejčastěji) byly na těchto stránkách alespoň 20-30min ..hraní her,vyhledávání pomocí gatwin vyhledávače,nákupy atd. později se plánuje chat,sociální síť a mnoho dalšího. Za každou aktivitu svých přátel dostaneš malý podíl + podíl za svou vlastní aktivitu,čím více přátel (AKTIVNÍCH !!) tím více provizí pro tebe - navíc zvyšuješ lvly (10 lidí pod sebou = 2lvl , 20lidi = 3lvl) a tím zvyšuješ opět svoje zisky. Vše je vysvětleno ve videu nebo přímo na stránkách.
#8 | MichalM21.02.2014, 21:46
MichalM
Zatím je to BETA VERZE která jede pár dní..ale vize téhle stránky je udělat komunitu lidí která bude získavat provize z reklam umístěných na gatwinu a zároveň internetový obchod a sociální síť..Chce to ještě spoustu věcí doladit a dát tomu ještě čas,ale velkou výhodou je být součástí již od začátku a než se to pořádně rozjede vybudovat aktivní a velký tým lidí, kteří vědí co chtěji a neváhají tomu těch pár minut věnovat..zatím jsou to výdělky v řádech desítek korun ale nebude tomu dlouho a půjde to do řádů stovek až tísíců ..navíc velká výhoda je že si peníze již poslat po dosáhnutí 10$ což většina stránek podobného tipu nabízí až od 50+ ..kdyby někdo měl vážný zájem nebo dotazy napište klidně PM.
#9 | MichalM21.02.2014, 21:49
MichalM
zde videa které stojí za to si kouknout:

http://youtu.be/rlaBPDZnaDk
http://youtu.be/sYbvYJvlNdU
#10 | carrp21.02.2014, 21:49
Potřebuješ vždy nějakého "sponzora" který tě na stránku přivede (tím sem teď já) takže ty sis sem přišel pro lidi :DDD demencena tomto světě nezná hranic.
Přidat Komentář
Tato téma byla uzamčena.
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?