Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup. |
Fórum › PHOTOSHOP LVL PROFI | ZdravÃm, hľadám nejakého krutého maniaka, Äo vie vtom dobre robiÅ¥ a ma Äas, hlavne ochutu, niÄ zato neponúkam, ale prosÅ¥e viem že taký sa tu asi ani nenájde, ale tak za pokus niÄ nedám, chcem upraviÅ¥ fotku, hlavne nech je to taký pán Äo vie dávaÅ¥ preÄ aj veci a daÅ¥ tam nejake efekty a tak + Äo vie robiÅ¥ pozadia ako su nejaky vesmÃr alebo tak aby to vyzeralo tak lepÅ¡ie. Chcel by som upraviÅ¥ jednu fotku ktorú vam poÅ¡lem do >pm< A chcem eÅ¡te aby tam boli take neviem jak to nazvaÅ¥, take efekty kde su take odtiene. Aj tak si myslÃm že sa taky nenájde, ale ja verÃm vto že vÅ¡ade sa nájdu aj dobrý a ochotný ľudia, ak tu niekto je taký tak pÃÅ¡te >PM< Dakujem vÅ¡etkým za preÄÃtanie. (PS: Komentáre si môžete odpustiÅ¥ mimo témy) S pozdravom stary známy koferz. | | Autor: koferzometactivated | Počet zhlédnutí: 316Založeno: 08.02.2014 22:39 |
#1 | KRiS08.02.2014, 23:10 | | Ta Äo chceÅ¡ keÄ za to niÄ neponúkaÅ¡? |
#2 | brandoN08.02.2014, 23:15 | | každy profik sa ti môže vieÅ¡ Äo na to... Nie je to realna ponuka... (ber to ako rr)  |
#3 | koferzometactivated10.02.2014, 19:46 | | Chlapci, niektorý borci robia v psku pre ľudÃ, lebo ich to bavÃ, ide im oto aby niekomu spravili radosÅ¥, nepotrebuju zato zisk, chcu si zÃkaÅ¥ obdiv  ) A pÃÅ¡em profi, pretože profik to ma zmaknuté za pár minút a taky na zaÄiatocnickej úrovni si nedokážem tvrdiÅ¥ za koľko by to tak spravil  PÃÅ¡te ked tak poÅ¡lem fotku ako si to predstavujem. |
#4 | BulletProof10.02.2014, 19:50 | | aha obdiv sure, aj ty pracujes aby ta ludia obdivovali? nikto ti neurobi nic zadarmo to musis pochopit.. |
#5 | koferzometactivated10.02.2014, 19:56 | | Kámo, ale ja chcem len pojebanú piÄovinu spraviÅ¥ na fotku, že tam sa daju tie tiene na tu fotku a bude to vyzeraÅ¥ take rozjebané  |
#8 | dom9510.02.2014, 21:56 | | kdyz uz se prodavaj ucty na free hry a dokonce sem videl ze si nekdo koupil ucet tady na sft tak proc tobe by se mel nekdo drbat s obrazkem za diky... |
#9 | gre10.02.2014, 22:30 | | SpravÃm ti to ak schudneÅ¡. You do not really need someone to complete you. You only need someone to accept you completely. |
#10 | Nikko10.02.2014, 22:55 | | Já ti to zajtra spracujem ! Lebo ostatný su chamtivý a už nevedia kde žgrliť za obrazok ... Kámo pošli mi PM a zajtra to máš   |
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit! |
|
Momentálně nikdo nehledá soupeře |
› Hrající týmy |
1 |
2 |
0 |
Není dostupný žádný zápas na sázky. | Nejsou dostupné žádné turnaje. |
|
Hrajete Poker? ► Ano► NeCelkem hlasů: 119Komentářů: 0 | kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ? Tak toto je jaká jeba sexy body add me 33899784 Toto je lepsie ako muzeum ? kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217 Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ? |
|