3. Pozri sa ako vyzeráš a potom nieÄo pÃÅ¡, kamaratov mám viac jak ty IQ. ÄŒlen admin teamu ktorý by sa mal správaÅ¥ sluÅ¡ne tu ide slovne útoÄiÅ¥ na druhých ? Pokrok sft, pokrok.
Ja som to nezaÄal preto, lebo mam chuÅ¥ si do niekoho porýpnuÅ¥, ale ten tejpek tu hatuje každý deň, tak som ho chcel upozorniÅ¥, nech si dáva pozor, Äus.
7. Keby som tak vyzeral ja, urÄite by som sa zdržiaval väÄÅ¡inu Äasu doma a uvažoval by som nad externým Å¡tudiom z domova. Nikde som nepÃsal o vulgárnosti ale o pÃsomnej drzosti ktorá tam je. Ako Älen admin teamu, podľa slov admina dJn3o by si sa mal správaÅ¥ sluÅ¡ne a neútoÄiÅ¥ na druhých. NapÃsal som úplne pravdivý komentár, lenže ako som napÃsal vyššie, pravda sa Å¥ažko poÄúva. Asi Å¥a moc bijú na tom tvojom pyžamovom Å¡porte.
7. Keby som tak vyzeral ja, urÄite by som sa zdržiaval väÄÅ¡inu Äasu doma a uvažoval by som nad externým Å¡tudiom z domova. Nikde som nepÃsal o vulgárnosti ale o pÃsomnej drzosti ktorá tam je. Ako Älen admin teamu, podľa slov admina dJn3o by si sa mal správaÅ¥ sluÅ¡ne a neútoÄiÅ¥ na druhých. NapÃsal som úplne pravdivý komentár, lenže ako som napÃsal vyššie, pravda sa Å¥ažko poÄúva. Asi Å¥a moc bijú na tom tvojom pyžamovom Å¡porte.
Tvl, rozpravkar by si mohol byÅ¥, možno by ti aj nejaký inteligent zaplatil za vyveÅ¡tenie, GL, HL. LúÄim sa v mieri