caute lidi nedavno sem epicky vyhral nad jabbou v pistolkach 16:9 myslim mam od toho SS a dema vse..zapas se dohral jak mel vysledek se zadal vse bylo jak melo akorat to jabba nepotvrdil a ted se koukam ze zapas najednou neexistuje , takze timto chci vyzvat dotycne lidi aby mi situaci vysvetlili nejde mi o body jde mi o body!
Autor: jackherrer | Počet zhlédnutí: 178Založeno:04.01.201415:05
jako docela me to mrzi protoze se mi i docela darilo , sere me to , driv sem pistolky umel , a kdyz konecne porazim nekoho lepsiho tak mi to smaze nakej kamos od admina a je mi jasny ze to jsou kamosi az za hrob chlapy..nebo spis jeste kluci neni vam to trapny ? zneuzivat pravomoce?
praveze tady jde o fintu kvantove fyziky jak ja tomu rikam ( dÃra v systemu) nepotvrdil to takze body se mi nepricetli ..kdyby mi potvrdil cw a body se pricetli a pak se zapas smazal tak to neva. ale on nepotvrdil a mezitim to nekdo smazal takze se mu nic neodecetlo a me nepricetlo..chapes me trosku ?
jako ted je mi to uz jedno , ja mel tuseni ze to bylo kamaradickovani a ze mu tim nekdo pomohl , ale jestli je to tak , tak to mam u prdelky . diky za info ,