Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup. |
| | | Autor: bartolomej | Počet zhlédnutí: 195Založeno: 31.12.2013 12:24 |
#1 | zilden31.12.2013, 12:28 | | PROSIIIIIIIM postavte takychto pseudo raperov k stene a strielajte ich |
#2 | bartolomej31.12.2013, 12:30 | | Odeslal zilden PROSIIIIIIIM postavte takychto pseudo raperov k stene a strielajte ich
SlyÅ¡el si vÄ›tu u rytmuse a musÃÅ¡ ji užÃvat u každého mladého, který si chce prožÃt svůj SEN? BIG UP for you |
#3 | MAZAFAKA31.12.2013, 12:43 | | Ujde If you are in a hurry you will never get there.
|
#4 | kubanex31.12.2013, 12:48 | | No hate, po 47 vteřinách sem to vypl, nebavà mě to, sorry(peace)  |
#6 | nHo31.12.2013, 16:10 | | Je to hrozné |
#7 | EMAKK31.12.2013, 16:40 | | Ja osobne si myslÃm že majú budúcnosÅ¥ keÄ sa budú zlepÅ¡ovaÅ¥ a je vidno že ich to bavà  to je hlavné  no h8 ... vás bavà csko a 75 % shiftersu to nevie hraÅ¥...patrÃm tiež medzi nich  Aspoň vidÃte že chlapci sa neboja a nehanbia ... priznajte si ... koľko z vás chcelo niekedy urobiÅ¥ pesniÄku ? klip ? ... A máte nieÄo ? no tak vidÃte... Žiadna Amerika ale slovenský rap,
raz budem veľký ako Sovietsky zväz,
mňa nezastavÃÅ¡ bež sa obesiÅ¥ hneÄ,
slabà raperi majú zo mňa komplexy viem.
|
#8 | DeVaSt8R_31.12.2013, 16:42 | | nie je to zle, maju urcite buducnost, ale NO PAIN NO GAIN, ked budu makat mozu neco dosiahnut a tento song nie je az taky zly... |
#9 | EMAKK31.12.2013, 16:46 | | ViÄ tu : https://www.youtube.com/watch?v=X9_kf_RDFFE ... 2 chalani ... môžu maÅ¥ okolo 17-18 rokov ... a povedzte že nato nemajú talent... ak niekto na toto povie že nieje talent ... len závidà ... urÄite sa rapu nevenujú tak dlho ako Bio , Rytmus , EGO atÄ...a pre mňa sú skôr poÄúvateľný ako Rytmus ... možno je to názorom ... ale ja radÅ¡ej vypoÄujem mladých ľudà a ich názor na svet a pozriem sa na vec rád z ich pohľadu ... Rytmus rapuje a po pesniÄke neviem o Äom ... bezvýznamné texty pre mňa možno tomu nechápem ja... ale prÃklad JBMNT ... vypol som to po 25 sekundách ... pre mňa odpad ... za 15 sekúnd 10 nadávok a význam nikde kde to sme ? Žiadna Amerika ale slovenský rap,
raz budem veľký ako Sovietsky zväz,
mňa nezastavÃÅ¡ bež sa obesiÅ¥ hneÄ,
slabà raperi majú zo mňa komplexy viem.
|
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit! |
|
Momentálně nikdo nehledá soupeře |
› Hrající týmy |
1 |
2 |
0 |
Není dostupný žádný zápas na sázky. | Nejsou dostupné žádné turnaje. |
|
Hrajete Poker? ► Ano► NeCelkem hlasů: 119Komentářů: 0 | kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ? Tak toto je jaká jeba sexy body add me 33899784 Toto je lepsie ako muzeum ? kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217 Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ? |
|