Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Fórum ›
Názor na Å¡kolstvÃ
Autor: flash_cze | Počet zhlédnutí: 319 Založeno: 23.12.2013 22:35
#2 | flash_cze 23.12.2013 , 23:14 Jsem to poslal do naši školy
aÅ¥ to sdÃlà na fb stránce
#3 | flash_cze 24.12.2013 , 07:10 Refresh + pěkné Vánoce
#4 | JeffX 24.12.2013 , 08:22 S necim v nem souhlasim v necem absolutne ne... Z videa jde videt ze typek by nejradeji mel pouze predmet ICT a tim to pro nej skonci.. osobne si mylsim ze v urcitych oborech neni treba znat ostatni predmety ovsem na co tento mily mladik zapomina je ze ve tride sedi 30 lidi a ne kazdej ma stejnou motivaci jako on ze bude programovat na PC nekteri z ostatnich zaku chteji studovat neco jineho a proto potrebuji znalosti co k praci programatora neni treba. Mel by se zamyslet nad tim ze studium neni jen a jen o nem a neni to jen o znalostech..
#6 | Nikto4Ejinka 24.12.2013 , 09:28 4) Suhlas, ale ja si myslÃm, že taký vÅ¡eobecný prehľad nieje na Å¡kodu
5) No ono by to bolo pekné, ale potom +-30% populacie by neÅ¡tudovalo niÄ a aspoň by programy ako aj múdry schybà nemuseli toľko hľadaÅ¥...
A ver Äi nie, ale Älovek využije veľa vecà v živote, ja sÃce asi najviac zatiaľ využÃvam matematiku a fyziku, ale už sa mi stalo, že som potreboval znalosti zo sstrednejaj z iných vecà a osobne by som dal povinnosÅ¥ maturovaÅ¥ z matiky.
#8 | Nikto4Ejinka 24.12.2013 , 10:00 7) Tomu sa hovorà vÅ¡eobecný prehľad, to sú úplne základné veci. Ja neviem Äo by si sa chcel uÄiÅ¥ už... AKo hraÅ¥ FIFU? Alebo nakupovacà systém v CS? Ak Å¥a zaujÃma nieÄo hlbÅ¡ie, Äo sa chceÅ¡ nauÄiÅ¥, tak sa to nauÄÃÅ¡ mimo Å¡kolu nie? A predpokladám, oprav ma ak sa mýlim teba niÄ také zatiaľ nezaujÃma, to znamená , že máš iba plné ústa reÄÃ, ale v podstate, si spokojný
#9 | BOUKYSSSSthc_cheat 24.12.2013 , 10:09 presne jak rika tento typek do skoly jednou za tejden
napsat nake testy at mas 4 a mas stejnej papir jako lidi co maj 1
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 120 Komentářů: 0
iREALIT.old team
eFIVE
Hefoo
exitz
Bagoo
Fantomas
09.07.2025 bol som tu a pozdravujem vsetkych old school 1.6 hracov
vas eFIVE
hladáme enemy 19:00 de_inferno, server ON
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784