#1 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDŽiadna Amerika ale slovenský rap,
raz budem veľký ako Sovietsky zväz,
mňa nezastavÃÅ¡ bež sa obesiÅ¥ hneÄ,
slabà raperi majú zo mňa komplexy viem.
Policajt zastavà řidiÄe a povÃdá mu: „Pane Å™idiÄi, vyhrál jste deset tisÃc korun za to, že jste správnÄ› pÅ™ipoutaný. Můžu se jenom zeptat, co s tou výhrou udÄ›láte?â€
ŘidiÄ se zamyslà a Å™Ãká: „No to už bych si mohl koneÄnÄ› dodÄ›lat ten Å™idiÄák!â€
„Coo?!â€
A vedle Å™idiÄe sedà jeho manželka a Å™Ãká: „Pane policajt, neberte ho vážnÄ›, on když je opilý, tak mluvà nesmysly!â€
„OkamžitÄ› si vystupte, pane Å™idiÄi,†řÃká policajt.
Náhle se ze zadnÃho sedadla ozve jejich dcera: „Já jsem vám Å™Ãkala, že s tÃm kradeným autem nedojedeme daleko!â€
A z kufru se ozve: „Už jsme za hranicema?â€
#3 vieÅ¡ Äo ti nato poviem ?Žiadna Amerika ale slovenský rap,
#5 dobrý ftyp a tej džukbuks je tieš gút... Žiadna Amerika ale slovenský rap,
PepÃÄek: "TatÃnku, dnes jsem uÅ¡etÅ™il 10 korun!" "Jo, a jak?" "Běžel jsem celou cestu do Å¡koly za autobusem." "Tak zÃtra běž za taxÃkem, uÅ¡etÅ™ÃÅ¡ dvÄ› stÄ›!"
Jeden muz mel rad tri zeny a nemohl se rozhodnut, se kterou se ma ozenit. Tak dal kazde 5000 dolarov, aby s nimi udeleli,co uznaji za nejlepsi. Prvni si nakupila saty, kosmetiku, sperky a pravi: "Udelala sem,drahy, vse pro to, aby jsi mel tu najkrasnejsi zenu". Druha nakupila veci pro neho: Obleceni, sportovni potreby, napojove supravy do baru atd. "To proto, drahy, aby jsi vedel, jak na tebe myslim". Treti vrhla penize do podnikani a po kratke dobe prinesla manzelovi zpet 10 tisic. "Aby si videl, jaka jsem sikovna". I zamyslel se muz a nakonec si vybral tu s nejvetsimi kozami.
uprostÅ™ed noci zazvonà na policejnà stanici telefon. Pomoc! Zachraňte mÄ›! Do pokoje mi vbÄ›hl koÄka! kÅ™iÄà do sluchátka zoufalý hlas. ProsÃm? Zbláznil jste se? Kdo volá? PapouÅ¡ek Ferda!
#7 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddŽiadna Amerika ale slovenský rap,
#9 však ujeb kartu a kúp si hru ... no problemŽiadna Amerika ale slovenský rap,