u2_logo es.sk_logo
Fórum › ftypi?
pošlete mi nejaké dobré ftypi ?
Autor: EMAKK- | Počet zhlédnutí: 282Založeno: 19.12.2013 22:59
Komentáře
#1 | Raymon19.12.2013, 23:01
Vis, co se stane z lenochoda, kdyz spadne do vody?
.
.
.
.
lenoplav :-)
#2 | EMAKK-19.12.2013, 23:02
#1 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD-
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD-
DD
Žiadna Amerika ale slovenský rap, raz budem veľký ako Sovietsky zväz, mňa nezastavíš bež sa obesiť hneď, slabí raperi majú zo mňa komplexy viem.
#3 | Qwertikk19.12.2013, 23:10
Qwertikk
Policajt zastaví řidiče a povídá mu: „Pane řidiči, vyhrál jste deset tisíc korun za to, že jste správně připoutaný. Můžu se jenom zeptat, co s tou výhrou uděláte?”
Řidič se zamyslí a říká: „No to už bych si mohl konečně dodělat ten řidičák!”
„Coo?!”
A vedle řidiče sedí jeho manželka a říká: „Pane policajt, neberte ho vážně, on když je opilý, tak mluví nesmysly!”
„Okamžitě si vystupte, pane řidiči,” říká policajt.
Náhle se ze zadního sedadla ozve jejich dcera: „Já jsem vám říkala, že s tím kradeným autem nedojedeme daleko!”
A z kufru se ozve: „Už jsme za hranicema?”
#4 | EMAKK-19.12.2013, 23:13
#3 vieš čo ti nato poviem ?
Žiadna Amerika ale slovenský rap, raz budem veľký ako Sovietsky zväz, mňa nezastavíš bež sa obesiť hneď, slabí raperi majú zo mňa komplexy viem.
#4,5 | System
System
#5 | Qwertikk19.12.2013, 23:16
Qwertikk
#6 | EMAKK-19.12.2013, 23:17
#5 dobrý ftyp :D a tej džukbuks je tieš gút... :)
#7 | MarekV19.12.2013, 23:20
Pepíček: "Tatínku, dnes jsem ušetřil 10 korun!" "Jo, a jak?" "Běžel jsem celou cestu do školy za autobusem." "Tak zítra běž za taxíkem, ušetříš dvě stě!"

Jeden muz mel rad tri zeny a nemohl se rozhodnut, se kterou se ma ozenit. Tak dal kazde 5000 dolarov, aby s nimi udeleli,co uznaji za nejlepsi. Prvni si nakupila saty, kosmetiku, sperky a pravi: "Udelala sem,drahy, vse pro to, aby jsi mel tu najkrasnejsi zenu". Druha nakupila veci pro neho: Obleceni, sportovni potreby, napojove supravy do baru atd. "To proto, drahy, aby jsi vedel, jak na tebe myslim". Treti vrhla penize do podnikani a po kratke dobe prinesla manzelovi zpet 10 tisic. "Aby si videl, jaka jsem sikovna". I zamyslel se muz a nakonec si vybral tu s nejvetsimi kozami.

uprostřed noci zazvoní na policejní stanici telefon. Pomoc! Zachraňte mě! Do pokoje mi vběhl kočka! křičí do sluchátka zoufalý hlas. Prosím? Zbláznil jste se? Kdo volá? Papoušek Ferda!

Pan Karel má doma mluvícího papouška, který je sprostý jak dlaždič.Ke Karlovi má přijít dáma. Co teď s papouškem? Pan Karel se s papouškem dohodne,Prosím tě o to abys mluvil jen na znamení.Když tě zatahám za pravou nohu, tak řekneš jen dobrý den, když tě zatáhám za levou nohu řekneš Karel je kamarád. Vše bylo dohodnuto. Nastal den D.Zazvoní zvonek a pan karel si vede onu dámu přímo do pokoje, který obývá i papoušek stojící na bidýlku. Jé, to je krásný papoušek. Umí mluvit? Pan Karel pyšně napne hruď a říká: No schválně zatahej mu za pravou nohu. Papoušek na to: Dobrrý den. a teď zatahej za levou řekne Karel. Z papouška to zachraptí: Karrel je kamarrád. No to je úžasný. povídá dáma. A co se stane, když ho zatahám za obě? Papoušek: To spadnu ty píčo!!!
#8 | EMAKK-19.12.2013, 23:23
#7 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
#9 | TheRealPfxen19.12.2013, 23:24
TheRealPf...
kdyby si radsi poslal ty hry jak si slibil ;)
#10 | EMAKK-19.12.2013, 23:30
#9 však ujeb kartu a kúp si hru ... no problem
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?