Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Autor: krv1 | Počet zhlédnutí: 471 Založeno: 15.12.2013 15:54
#1 | krv1 15.12.2013 , 16:00 NevieÅ¡ aké to je, keÄ beat ti robà Premier!
#2 | TRISKELION 15.12.2013 , 16:06 neveril som im ale toto je ... HOTOVY SOM
#4 | krv1 15.12.2013 , 16:21 Na druhý rok (2014) keÄ budú zasa na Hip Hop Kempe s týmto albumumom tak sa zajebem...
#6 | krv1 15.12.2013 , 16:31 #5 Je to úplná Å¡upa. Mne sa páÄia aj veci aj G-United, Methodman, Eminem, 50Cent a pod. A aj toto sa mi páÄi. Doba ide dopredu, nemôže rapovaÅ¥ stále o tom istom, a robiÅ¥ stále tie isté hudby. Aj toto je rap (Äiže jeden z elementov Hip Hopu). To že za to berú ÄÃm Äalej, tým viac peňazÃ, tak to už je dobou, a nie nimi. Robia to aj tak kvalitne (teda len pod podmienkou, že vážne im nejde len o peniaze) a to je prÃklad tohto.
#7 | GrizzlyL 15.12.2013 , 16:33 lenže rytmusovi o peniaze viacmenej ide
#8 | krv1 15.12.2013 , 16:36 #7 V niektorých pesniÄkách hej (ako napr. "JEBE" a pod.). Ale to už je súÄasÅ¥ doby že za to dostávajú ÄÃm Äalej, tým viac peňazÃ. Je to v podstate práca, ako ktorákoľvek iná a Äasom sa stáva Äim Äalej, tým viac platená. To že ide Rytmus do Hlasu a dostane za to 100 000€ za to nemôže a prijal by to podľa mňa každý z nás
#9 | GrizzlyL 15.12.2013 , 16:47 lenže hudba nema byÅ¥ o peniazoch teda rap nema ani nebyval o peniazoch pokiaľ nepriÅ¡li sraÄky ako lil wayne a pod.
#10 | krv1 15.12.2013 , 16:49 To si myslÃÅ¡ ty. Pozri sa na 50Cent-a, ten chodil na akých autách a aké reÅ¥aze mal....
Inak toto zajebal teraz EGO na fb:
"TEÓRIA RAPU 2014
Pokiaľ bude možné rapovú, alebo hiphopovú hudbu a zvuk niekam posúvaÅ¥, Äo je v súÄasnosti možné viac ako kedykoľvek predtým, hlavne zásluhou jednoduchej prÃstupnosti k médiám, technike a boomu totálne slobodného hybridovania Å¡týlov vyúsÅ¥ujúc do stavu, keÄ sa najmä v posledných rokoch rap a hiphop vo svete zaÄÃna diverzifikovaÅ¥ na pojmovo samostatné druhy, naprÃklad emo rap, trap, edm trap, hipster hop, alebo pbr&b, na ktoré by som chcel v roku 2014 zvlášť upozorniÅ¥, dovtedy budeme maÅ¥ Äo luÄom púšťaÅ¥ aj z naÅ¡ej domácej tvorby, robiÅ¥ to eÅ¡te o to viac po svojom a originálne ako jeden z jedineÄných obrazov naÅ¡ej krajiny s dôrazom na výber nových nádeji slovenskej modernej muziky.
Toto je doba v ktorej dávame opäť raz dôraz na techniku, rytmický tok hlasového prejavu, skladbu viet a frázovanie.
ÄŒo sa týka pre mňa najdôležitejÅ¡ej Äasti, teda textovej, pokiaľ budeme žiÅ¥ život, tak budeme maÅ¥ o Äom pÃsaÅ¥ asi ako každý Älovek. Dôležitý ostane teda spôsob prejavu, názorový smer, ktorým by sa chcel interpret uberaÅ¥ a následne vyjadriÅ¥, náš ostáva ten, podľa môjho názoru najúprimnejÅ¡Ã, teda opisovaÅ¥ veci tak, aké naozaj sú s ich dobrou aj temnou stránkou.
Ako doplnok slúži snaha posúvaÅ¥ hranice možnostà vyjadrovania sa a zvuÄnosti v slovenskom jazyku.
ÄŽakujem vÅ¡etkým, ktori majú radi modernú slovenskú hudbu ako celok, vÄaka vÅ¡etkým je tu nová doba, užÃvajme si ju spolu, hudba je jedineÄná, nie je niÄ, Äo by ju mohlo nahradiÅ¥. MIEEEER CHDP!!!"
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 119 Komentářů: 0
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?