Neviem ako to máte vy ale mne sa slúchadlá pravidelne dojebú po roku Äi skôr... Momentálne mám Steelseries 4H Äo sú pre mňa vysoká cenová skupina a zase mi prestáva hraÅ¥ jedno slúchadlo.
Káblik majú tenký jak kokot ale aj tak som celý Äas dával pozor a ani som nenatrhol ani nepokrivil kábliky, nepadali mi niÄ a len Äakám kým to prestane úplne..
Môžete mi poradiÅ¥ Äi sa to dá nejak spraviÅ¥ nemám s tým skúsenosti..?
Autor: EDADD | Počet zhlédnutí: 261Založeno:21.11.201321:00
Pokud nemáš po záruÄnà dobÄ›, tak to dej na reklamaci.Pokud si tÄ›m sluchátkám opravdu nic neudÄ›lal, mÄ›li by ti reklamaci pÅ™ijmout.Já tak reklamoval taky sluchátka.Po pul roce pÅ™estalo hrát levý sluchátko.
Dokonca je na nich ešte tá ochraná páska, a ako dlho ti trvala reklamácia?
Koukám že asi nemáš tucha jak reklamace probÃhá.
Prodejci majà na vyÅ™Ãzenà reklamace 30 dnÃ.
Oni to musà buÄ pÅ™edat dodavateli a ten to dá opravit, nebo samotnej obchod spolupracuje s certifikovanýma servisama danýho výrobku.
Mě to neopravili jelikož jsem měl sluchátka, který nemajà na územà ČR certifikovanej servis (Thermaltake).
Takže uplynulo 30 dnà a mÄ›l jsem na emailu dobropis (že mi vracà penÃze).
Jelikož je ze zákona, pokud ti do 30 dnà nevyÅ™Ãdà reklamaci, musà ti vrátit penÃze.
Ale musÃÅ¡ si o to zažádat.
ja mam miÅ¡ku vyklikal som po roku a pol iÅ¡iel som ju reklamovat a povedali mi že reklamace za vyklikani neprimaju lebo im to vyrobca nechce vziat s5... sice vydržala dlho ale 70€ je dost a niÄ som s tym nenarobil musel som si kupit novu na vlastne naklady sluchatka už mam ted taky kolem roku a pol a obcas s nimi mam problem ale nemyslim si že mi prestavaju hrat.. ak by sisi kupoval nove skus SS siberie V2 som spokojný