Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Fórum ›
ZnaÄkový myÅ¡ky! Takže chtÄ›l bych tadytim forumem pomoct nÄ›kterym lidem kteřà jsou pro to aby si kupovali drahé myÅ¡ky. NedÄ›lejte to
je to jenom blbá reklama která vás ojebe o penÃze, mluvim z vlastnà zkuÅ¡enosti, koupil sem si SS sensei za 2K a jelikžo sem nikdy nemÄ›l trapnou myÅ¡ vždycky jenom ty drahé tak sem prostÄ› jo Å™Ãkal sem si je dobrá je dobrá... Po 1 roce se znÃÄila ale tak dobrá vemu v potaz že to je vadnej kus nebo nÄ›co prostÄ› Å¡patnej kontakt s kabelem byl... Rozebral sem jà a podÃval se dovnitÅ™ a nevidÄ›l sem nic co by naznaÄovalo tomu že sem za to dal 2 tisÃce.. Ohlodané plastové Å¡rouby, a celý to drželo nÄ›jak divnÄ›... Rozhodl sem se dát Å¡anci právÄ› této myÅ¡ce která má pÅ™ijatelnou hodnotu:
http://www.alza.cz/a4tech-bloody-v8-holeless-core-3-d476367.htm a nikdy v životÄ› sem nemÄ›l lepšà myÅ¡ v ruce, prostÅ™Ãdal sem RAZER STEELSERIES vÅ¡echno ale tahle myÅ¡ ta je vÅ¡echny rozseká do jedné. KrásnÄ› se držÃ, je těžšà takže ti nepÅ™ijde jako kdyby si držel logitech za 20 KÄ a ty promakané driveri si nemohu vynachválit! Design je taky velice nádhernej a také sem k nà dostal hadÅ™Ãk na utÃránà a plno samolepek takže vám maximálnÄ› doporuÄuju tuto myÅ¡ku a serte na ty pÅ™edražené mrdky co stojà tolik kvůli reklamÄ› od PG hráÄů.
Autor: potapoff | Počet zhlédnutí: 271 Založeno: 21.10.2013 13:06
#1 | maskacik 21.10.2013 , 13:13 Ak mám povedať svoju skúsenosť
, ja som takisto mal razer myšku a ani rok nevydržala
, kúpil som oveľa lacnejšiu a slúži už rok a pol
#2 | potapoff 21.10.2013 , 13:16 #1 HlavnÄ› mÄ› pÅ™ijde že se mi s nà hraje lépe a to stála 600 KÄŒ co to v dneÅ¡nà dobÄ› je.. Nekoupim si ani jeden SteelSeries produkt je to pÅ™edražená nekvalitnà sraÄka.
#4 | LexoNAJS 21.10.2013 , 13:21 aj Logitech MX518 musim pochvaliť
#5 | goleN1337 21.10.2013 , 13:30 3. podla mna myska ti az takto recoil neupravi
#6 | Perseus 21.10.2013 , 13:45 mÄ› roccat kone[+] vydržela 2,5 roku možná jeÅ¡tÄ› dýl, pak se pojebaly drátky a Å¡la do &^$#+^ ... TeÄ mám skoro stejnou jen roccat kone PURE a nemůžu si vynachválit, je lehká padne mi pÅ™esnÄ› do ruky a jejà plus je, že je pletená a má dost DPI
#7 | Analny_dobrodruh 21.10.2013 , 13:46 #3 kravina,,, pri bizone before fullouti normalne, nesnazi sa kompenzovat ten recoil, after ma naskriptovane na myske, aby mu to klikalo a nie fulloutilo, ma delay medzi kliknutiami ale velmy nizky takze to vyzera akoby len drzal mouse1.. staci pocuvat zvuk a budes pocut ten rozdiel.. pri kalachu before nekompenzuje vobec, after sa trosku snazi to kompenzovat, tlaci cross nizsie, co mu ta myska asi nerobi, robi to on sam, takze to ze ten fullout bol iny mysou urcite nebude...
#8 | Perseus 21.10.2013 , 13:46 A jak pÃÅ¡e golen recoil ti to neupravÃ, jen je lepšà otáÄenà a celkovej pohyb myÅ¡ky, ale musÃÅ¡ mÃt taky dobrej povrch.
#9 | woks 21.10.2013 , 13:51 Ja mel 2 roccat kova+. Obe mi zhruba po roce odesly. Reklamoval jsem to a mam penize zpet a koupil jsem si steelseries sensei a jsem spokojeny..
Jestli nebudou mÃt kouzla, tak hunt.
#10 | sensii 21.10.2013 , 13:58 ja mám roccat kone XTD a úplne super myška, lepšia ako starý SS shit
(v porovnanÃ)
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 119 Komentářů: 0
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?