Na steamu jsem si nainstaloval medal of honor ale ve hÅ™e to chce po mÄ› jeÅ¡tÄ› cd key, to potÅ™ebuji tu hru i na originu? Jestli by mÄ›l nÄ›kdo na vÃc key tak bych byl rád za poslánÃ. dÃk
Autor: ganja | Počet zhlédnutí: 201Založeno:21.08.201302:12
Hele já nevÃm jak to je. Ale já co mÄ›l aktivovaný hry tak snad u vÅ¡ech mi to psalo že hru aktivovalo vÃce lidà najednou že key nenà platný aÅ¥ ho vložÃm znova a platný :-O
#2 Ja ked som si kupil GTA4 na steam tak v hre sa trebalo eÅ¡te regnuÅ¥ do toho Game For Windows , ale keÄ som prv1 krát zapol tu hru tak mi to vyhodilo spravu akokeby na steame a tam bol ten key , potom to Å¡lo , tebe niÄ neukázalo?
mÄ› se to stalo dneska s kámoÅ¡em pÅ™i burnoutu chtÄ›lo to reg pÅ™es origin úÄet a kámoÅ¡ tu hru na originu nemá a Å¡lo mu to normálnÄ›... jen to chtÄ›lo ten origin pro tu reg ( pro multiplayer )
nevybehne ti nejaká tabuľka s CD Keyom ? lebo ja keÄ som na steame MoH nainÅ¡taloval tak mi pri spustenà najprv vybehla tabuľka od EA, aby som to regol a potom eÅ¡te tabuľka zo steamu s CD-keyom nech to aplikujem na steam