Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
ZdravÃm,
ProsÃm vás odpoviete mi na tuto otázku ?
Má anticheat zmysel ked ho vie každý obÃsÅ¥ ?
Autor: Prix | Počet zhlédnutí: 247 Založeno: 21.08.2013 01:20
#1 | ganja 21.08.2013 , 01:22 jdi na esl a najdeš tam denně několik cheaterů..
#2 | tomasoff 21.08.2013 , 01:23 Tak tu nehrej, když se ti nelÃbÃ. X lidà ho obejÃt neumà a X lidà ho neobcházÃ. Zbytek jsou trapnà šaÅ¡ci.
#3 | Prix 21.08.2013 , 01:28 1# viem, 2# ja len narážam nato že by sa to už mohlo fixnut
#4 | tomasoff 21.08.2013 , 01:29 Mohlo, ale nic nenà hned.
#5 | Prix 21.08.2013 , 01:32 4# vie sa o tom už dosť dlho
#6 | Tom-an 21.08.2013 , 02:04
Odeslal ganja
jdi na esl a najdeš tam denně několik cheaterů..
Já na esl cheatoval pÅ™ed 4 mÄ›sÃcema a cheaty na Versusu nejsou asi detekované, doposud nemám ban na starém steamu
#7 | ganja 21.08.2013 , 02:08 6: ale jsou detekované ale možná nějak blbe
hraju tam denně a denně mi chodà zprávy, že v nějakém VS byl detekován cheat
#8 | potapoff 21.08.2013 , 02:13 Já nechápu ÄlovÄ›ka který si zapne cheaty a hraje si, pochopil bych jeÅ¡tÄ› kdyby onen dotyÄný udÄ›lal takovouhle stupiditu napÅ™Ãklad 1x 2x ale zapÃnat si každý den ? Já jsem mÄ›l také zapnuto na competetive, zkouÅ¡el jsem to jako každý ÄlovÄ›k prostÄ› sem to chtÄ›l zjistit jak to funguje apod. a vůbec ale vůbec mÄ› ta hra s cheatama nebavila... NavÃc sem stim hrál jeÅ¡tÄ› hůř než normálnÄ› a nekoukal se na mÃsta kam se obyÄejnÄ› koukám. Ale to je vedlejšà vÄ›c prostÄ› mÄ› to zabavilo na 1 zápas a pak sem to ihned vymazal. AbsolutnÄ› to kazà dojem ze hry a je to prostÄ› trapný mÄ› to ani nedá prostÄ› ten správnej pocit když dáte tÅ™eba v kole -4 a vyhrajete round tak je to nezasloužený. Nikdy jsem cheatery nechápal a taky je nikdy nepochopÃm. NicménÄ› cheateÅ™i jsou a vždy budou s tim se musÃme hold smÃÅ™it. NicménÄ› jeÅ¡tÄ› tu jsou offline akce a navÃc myslim si že v CS:GO to s cheatarama neni tak hrozný jako tomu bylo v 1.6.
#9 | Tom-an 21.08.2013 , 02:15
Odeslal ganja
6: ale jsou detekované ale možná nějak blbe
hraju tam denně a denně mi chodà zprávy, že v nějakém VS byl detekován cheat
Já tam osobně cheatoval s cheatem který jsem zde nahlásil denoyovi a je detekován.
Nedostal jsem ban, já chtÄ›l skonÄit z Cskem a vÃÅ¡ co, prvnà co mÄ› napadlo, experiment z ESL
pustil jsem si tam wh ab, undetected jakože když na mÄ› lidi koukajà nic nevidÃ, prostÄ› asi nÄ›co jako metori, normálnÄ› zapl csko a v menu pustil cheat a hrál. NevÃm jak to tam je..
#10 | ganja 21.08.2013 , 02:17 8: vÅ¡ichni majà totiž pod 15 let vÃÅ¡..
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 119 Komentářů: 0
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?