ZdravÃÄko
No tak potÅ™eboval bych náké penÃze na výbavu ve fotbalu, ale dost toho...
Takže prodávám velkou sbÃrku mých plakátu,kartiÄek,Äasopisů atd. Jedná se o závodnickou tématiku takže jezdci s motorky (ze 70%) a (ze 30%) jezdci s auty. Jedná se asi o 30-50 plakátu které sou ze 40% podepsané pÅ™Ãmo jezdci na fotografii. Žádné napodobeniny mám i důkazy jak sem to zÃskal které napÃÅ¡u nÞe. Dále tu mám 2x náký magazÃn jeden podle ceny na obálce stál 120kÄ a druhý 200kÄ. Nákou kartiÄku s náhrdelnÃkem na klÃÄe(nevÃm jak pojmenovat) atd.
Pokud byste chtÄ›li nákého konkrétnÃho jezdce urÄitÄ› se vám můžu podÃvat jestli nÄ›co nemám 100% mám jeÅ¡tÄ› nÄ›co schované. Je to vÅ¡e z roku 2008/2009 nic mladšà sem nenaÅ¡el
No teÄ ta otázka jak sem se k tomu dostal ? VÅ¡ichni už urÄitÄ› že sem náký zazobanec co mu rodiÄe dajà každý týden 1000kÄ na vstupenku. To opravdu ne proÄ to asi prodávám a schánÃm penÃze když by mi na vÅ¡echno rodiÄe podle vás mÄ›li dát ? Je to jednoduché táta 2 roky pracoval jako traÅ¥ovà komisaÅ™ na okruhu v BrnÄ› takže mu tyhle vÄ›ci dali zadarmo a dostával se knim jako prvnÃ. Jinak mám spoustu vstupenek urÄené pro tuto pozici.
TeÄ otázka detailů. Cena ? DomluvÃme se! Doprava ? Mohu vám to zabalit do krabice a poslat na dobÃrku nebo si to můžete pÅ™evzÃt osobnÄ› ovÅ¡em né odemnÄ›, ale od mých rodiÄů, protože opravdu nemám zájem se stÅ™etnout s nákým úchylem.
Kontakt ? Skype: sebe113 nebo steam: faid31 Ideálnà však bude prvně napsat do SZ a upozorňit mě že máte zájem abych na steamu nebo skype byl a věděl o vás.
V pÅ™ÃpadÄ› dotazu sem napiÅ¡te urÄitÄ› a klidnÄ› můžete odhadovat cenu
PS: NebránÃm se ani rozprodánà po jednom plakátu pokud máte nákého oblÃbence.[/b]
http://i42.tinypic.com/2coogeh.jpg