Uživatelské nastavení
VIP Možnosti
Administrace
K této sekci nemáte přístup.
Fórum ›
PÅ™iznánà z PaÅ™by ( TOP ) VÅ¡echno to zaÄalo pÅ™ed rokem ... Byl sem jako každej jinej 15ti letej kluk, co hraje hokej, a bavà ho to. MÄ›l jsem dobÅ™e naÅ¡lápnutou sezónu a vypadalo to, že bych se mohl prosadit do reprezentace do 15ti let. Už to vypadalo že se vÅ¡echno povede, ale to by nesmÄ›l pÅ™Ãt ten osudový veÄer. Jednou jsem tak veÄer Å¡el pozdÄ›ji z tréninku (zůstal sem tam dýl, abych si dal navÃc, a byl lepšà než ostatnÃ). No, tak jsem Å¡el setmÄ›lou ulicÃ, a vepÅ™edu vidÃm maminku s koÄárkem a jak se na ni nÄ›jáké 4 splodiny spoleÄnosti, nejspÃÅ¡ kriminálnÃci. V tom se ve mÄ› hnulo svÄ›domà a té panà sem se musel zastat. TÅ™i jsem zbil holýma rukama, protože každej den posiluju a chodÃm na box. Ale ten Ätvrtý na mÄ›l vytáhl zbraň. No a to byla ta chvÃle, jak sem si Å™ekl, že HRDINÅ® JSOU PLNÉ HŘBITOVY, a radÄ›j se vzdal, to mi bylo prd platné, a ten muž mÄ› postÅ™elil. Jelikož to bylo v zimÄ›, tak sem omdlel a málem umrznul, naÅ¡tÄ›stà mÄ› naÅ¡el nÄ›jákej bezdomovec, kterej zavolal sanitku z mýho mobilu, kterej mi následnÄ› ukradl. Pak sem se z toho dlouho a těžko dostával. S hokejem a mojà slibnou kariérou byl konec. Asi po půl roku jsem se dal troÅ¡ku dohromady, hlavnÄ› psychicky sem se troÅ¡ku zvdel, a s tÃm mi pomohla rodina, přátelé, můj nejlepšà pÅ™Ãtel BertÃk(můj králÃk) a moje pÅ™ÃtelkynÄ›. O tu jsem po chvÃli pÅ™iÅ¡el, protože se mnou byla jen ze soucitu, a já chtÄ›l chvÃli spáchat sebevraždu, a oÅ¡klivÄ› sem se Å™ezal a byl na tom moc Å¡patnÄ›. Tak mi zbil jen BertÃk. Ne vÅ¡ak na dlouho. PÅ™ed mÄ›sÃcem mi umÅ™el na rakovinu, mÄ›l rok a 2 mÄ›sÃce. To mÄ› zase položilo a už nemám nikoho, kdo by mi pomohl, nebo nÄ›kdo, koho bych mohl mÃt rád. A tohle vÅ¡echno sem vymyslel úplnÄ› na Å¡rot a balil sem na to holky
Zdroj : Přiznánà z pařby.
Jinak, tohle v blÃzký dobÄ› urÄitÄ› zkusÃm.
DD
17.8.2013 : A ono to funguje.
Autor: hitxh | Počet zhlédnutí: 762 Založeno: 12.08.2013 09:05
#1 | wysioN 16.08.2013 , 11:31 fabi
#2 | hitxh 16.08.2013 , 15:43 A to je kdo ?
Tak, teÄ bych vám asi mÄ›l Å™Ãct na co jsem pÅ™iÅ¡el.
Svůj závÄ›r, můj závÄ›r znà : Nenávist, je pÅ™Ãtěž, život je moc krátkej, na to, aby jste byl pořád naÅ¡tvanej, prostÄ› to nestojà za to. Moc lidà řÃká, že esej je dobré na konci zakonÄit citátem, tvrdà se, že už to vždycky nÄ›kdo Å™ekl lÃp a když to nemůžete pÅ™ekonat, tak to aspoň využijte.
Vybral jsem manÃka, kterýho asi máte rádi.
" Nejsme nepřátelé, ale přátelé, nesmÃme být nepřátelé, i když nás může ovládnout zlost, nesmà pÅ™eruÅ¡it naÅ¡e pouto lásky. Mystické struny našà pamÄ›ti nepochybnÄ› mohou znovu vzkÅ™Ãsit ty lepšà stránky našà povahy. "
#3 | hitxh 16.08.2013 , 22:34 A jde se na věc pánové.
Svůj závÄ›r, můj závÄ›r znà : Nenávist, je pÅ™Ãtěž, život je moc krátkej, na to, aby jste byl pořád naÅ¡tvanej, prostÄ› to nestojà za to. Moc lidà řÃká, že esej je dobré na konci zakonÄit citátem, tvrdà se, že už to vždycky nÄ›kdo Å™ekl lÃp a když to nemůžete pÅ™ekonat, tak to aspoň využijte.
" Nejsme nepřátelé, ale přátelé, nesmÃme být nepřátelé, i když nás může ovládnout zlost, nesmà pÅ™eruÅ¡it naÅ¡e pouto lásky. Mystické struny našà pamÄ›ti nepochybnÄ› mohou znovu vzkÅ™Ãsit ty lepšà stránky našà povahy. "
#4 | keksi 17.08.2013 , 15:28
Odeslal woks
#11 Ty jsi kanec
ne, to je
?$%%*
#5 | SkriLL 17.08.2013 , 15:31 Dost ubohej chlapec psat osobe frajeriny ze si mel 90 holek se spis styd nez vytahuj kurev jako ses ty je na svete mega moc tech na druhe strane se ceni vic
a moc krasnej asi vazne nebudes kdyz se snazis delat prdel z toho cos nakopiroval protoze to je real story a neprijde mi moc smesna na baleni slapek na piskotekach
#6 | hitxh 17.08.2013 , 15:36 #38 Nemám se proÄ stydÄ›t, každej byl nÄ›jakej. Real story ? Cituju: "A tohle vÅ¡echno sem vymyslel úplnÄ› na Å¡rot a balil sem na to holky". Wake up
#7 | SkriLL 17.08.2013 , 16:24 wake up pis nekomu jinemu pro mne ses stale jen dite co nema rozum a promin tento pribeh se stal a tys ho nevymyslel rozhodne asi 6 let zpet presne takhle akorat ze ten clovek kterymu vsichni umreli umrel snimi ... boze muj kdo vas vychovaval...
#8 | hitxh 17.08.2013 , 16:45 Ty demente zpÃÄ*nej, můžeÅ¡ si pÅ™eÄÃst, že jsem to tÅ™eba celý zkopÃroval ? Fakt mÄ› serou Äů*áci jako ty, který ani ku*va neumÄ›j ÄÃst.
Kun*o zasran*
Zdroj : Přiznánà z pařby.
#9 | hitxh 17.08.2013 , 16:48 A pak se divÃte, že vám Å™Ãkáme MaÄaÅ™i.
#10 | Tom-an 17.08.2013 , 16:50 Tak cooo, jak to šlo ?
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Momentálně nikdo nehledá soupeře
› Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Hrajete Poker?
► Ano► Ne
Celkem hlasů: 119 Komentářů: 0
hladáme enemy 19:00 de_inferno, server ON
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
Tak toto je jaká jeba
sexy body add me 33899784
Toto je lepsie ako muzeum ?
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217